Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Paraset românesc în viziunea lui Victor

hpavictor

Postări Recomandate

Deoarece trolii fostului subiect cu același nume au fost excluși din lista userilor activi de pe Elforum de către SMod , initiez un subiect pe tema Paraset-ului românesc .

Ce este Paraset-ului ?

Veți vedea , aveți răbdare .

Rog moderatorul sa nu mai intervină , nu este un proiect comun , nu mă interesează părerea altora .

Marconi_A._Mk_III.png

Schema de mai sus este un simplu punct de plecare ...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• hpavictor

5

• yo9hrb

1

• zsjkuki

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Rog moderatorul sa nu mai intervină , nu este un proiect comun , nu mă interesează părerea altora .

Daca nu te intereseaza parerea altora, care este scopul acestei postari? Intreb si eu, asa, ca opinia publica...

Link spre comentariu

Draga domnule " opinie publica " , ai avut sansa , onoarea si privilegiul sa aplici regulamentul in cazul celor doi troli .

Ei si-au continuat activitatea de troli si in alte sectiuni Elforum , pana cand SMod s-a autosesizat , dar moderatorul acestei sectiuni a considerat ca " nu suntem la piata " , adica nu si-a indeplinit atributiile de moderator .

De aia am scris cele de mai sus , nu am nevoie de parerea unora care vor sa-si faca un paraset cu lampi exotice , cu tensiuni de filament tipic pentru baterii sau celule solare etc .

Nu ma intereseaza ce doresc altii !

Fiecare isi poate construi tot ceea ce doreste , eventual se poate inspira din diverse scheme de epoca , personalizate dupa dorinta proprie .

Sper ca acum totul e clar .

Editat de Victor
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări