hpavictor Postat Februarie 18, 2018 Partajează Postat Februarie 18, 2018 Deoarece trolii fostului subiect cu același nume au fost excluși din lista userilor activi de pe Elforum de către SMod , initiez un subiect pe tema Paraset-ului românesc . Ce este Paraset-ului ? Veți vedea , aveți răbdare . Rog moderatorul sa nu mai intervină , nu este un proiect comun , nu mă interesează părerea altora . Schema de mai sus este un simplu punct de plecare ... Link spre comentariu
hpavictor Postat Februarie 18, 2018 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2018 Varianta sovietica este inspirata din Marconi Mk2 dar si din Marconi Mk3 . Aici aveti varianta sovietica N15 : http://docdro.id/zxjrqu1 Link spre comentariu
yo9hrb Postat Februarie 18, 2018 Partajează Postat Februarie 18, 2018 Rog moderatorul sa nu mai intervină , nu este un proiect comun , nu mă interesează părerea altora . Daca nu te intereseaza parerea altora, care este scopul acestei postari? Intreb si eu, asa, ca opinia publica... Link spre comentariu
hpavictor Postat Februarie 18, 2018 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2018 (editat) Draga domnule " opinie publica " , ai avut sansa , onoarea si privilegiul sa aplici regulamentul in cazul celor doi troli . Ei si-au continuat activitatea de troli si in alte sectiuni Elforum , pana cand SMod s-a autosesizat , dar moderatorul acestei sectiuni a considerat ca " nu suntem la piata " , adica nu si-a indeplinit atributiile de moderator . De aia am scris cele de mai sus , nu am nevoie de parerea unora care vor sa-si faca un paraset cu lampi exotice , cu tensiuni de filament tipic pentru baterii sau celule solare etc . Nu ma intereseaza ce doresc altii ! Fiecare isi poate construi tot ceea ce doreste , eventual se poate inspira din diverse scheme de epoca , personalizate dupa dorinta proprie . Sper ca acum totul e clar . Editat Februarie 18, 2018 de Victor Link spre comentariu
zsjkuki Postat Februarie 18, 2018 Partajează Postat Februarie 18, 2018 De studiat se poate sau e interzis??? Link spre comentariu
hpavictor Postat Februarie 18, 2018 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2018 Evident , este un subiect didactic . Voi încerca sa prezint doar surse de inspirație , fară comentarii personale , ci doar comentarii pur tehnice . Link spre comentariu
hpavictor Postat Februarie 18, 2018 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2018 Urmare la #2 : http://docdro.id/WFpk3n4 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum