leoncris Postat Martie 13, 2018 Partajează Postat Martie 13, 2018 https://www.elektroda.pl/rtvforum/topic3379327.html Link spre comentariu
electronicecomponente Postat Martie 13, 2018 Partajează Postat Martie 13, 2018 (editat) Pe placa sunt 2 rezistori care se ocupa de rezolutie si implicit conectorul cu iesirea pentru display...unul pe langa procesor si unul la conectorul de la display..trebuiesc mutate pe pozitia FHD....ELE SUN PE HD imi trebuie 2 poze macro..cu portiunea de la conector si una cu zona procesorului sa compar si iti spun care sa le schimbi [email protected] Editat Martie 13, 2018 de electronicecomponente Link spre comentariu
electronicecomponente Postat Martie 13, 2018 Partajează Postat Martie 13, 2018 R943 si una de la conectorul de la display(de pe placa) Link spre comentariu
mikati Postat Martie 14, 2018 Autor Partajează Postat Martie 14, 2018 Am reusit sa fac cateva poze... https://imgur.com/a/WxtoV PS Firele care se vad duc la convertorul DC-DC pentru alimentarea panoului. Link spre comentariu
mikati Postat Martie 16, 2018 Autor Partajează Postat Martie 16, 2018 Inca nu am gasit ce mai trebuie modificat (R943 nu este notat pe placa dor C943).M-am uitat cu osciloscopul peste portul de LVDS si nu exista nici un fel de activitate. Are cineva schema sau manualul service al acestui TV? Link spre comentariu
electronicecomponente Postat Martie 16, 2018 Partajează Postat Martie 16, 2018 nu am avut timp sa ma uit...acum in weekend...si va spun cum sa faceti. Link spre comentariu
mikati Postat Martie 16, 2018 Autor Partajează Postat Martie 16, 2018 Multumesc! Nu e nici o graba,e doar un experiment. Link spre comentariu
electronicecomponente Postat Martie 16, 2018 Partajează Postat Martie 16, 2018 ok.. Merge sigur...am facut eu. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum