Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Probleme magnetofon rostov

florinmar

Postări Recomandate

Pana la urma tot la tranzistorul de putere ai ajuns.

- Verifica cu o lupa lipiturile de la condensatorii de valori mici. Distantele sunt mici si e posibil sa ai filamente de fludor. Eu am dat cu un varf de cutter printre ele.

- Vezi ce fel de semnal ai pe iesirea linie (mufa DIN5 singura din spate)

Editat de daniels
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 38
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• florinmar

16

• daniels

7

• miron1947

2

• validae

2

Vizitator Mihai98

Bună ziua am și eu un magnetofon rostov 105 s1 cu urmaroarea problemn nu înregistrează bine se aude sunet prost pe banda când se aude mai tare când mai încet ce sa fie menționez capete sterse în rest e perfect funcțional vreunește sfat??

Link spre comentariu
Acum 22 ore, Mihai98 a spus:

Bună ziua am și eu un magnetofon rostov 105 s1 cu urmaroarea problemn nu înregistrează bine se aude sunet prost pe banda când se aude mai tare când mai încet ce sa fie menționez capete sterse în rest e perfect funcțional vreunește sfat??

Daca Vu-metrele indica corect la inregistrare, atunci probabil banda e cu probleme.

Editat de daniels
Link spre comentariu
Acum 23 ore, Mihai98 a spus:

Ai verificat condensatori electronici depe modulul de record și cel de preu record .scoate semnal pe linie că într-un amplificator și vezi cum se aude

Link spre comentariu
Vizitator Mihai98
Acum 23 ore, florinmar a spus:

Ai verificat condensatori electronici depe modulul de record și cel de preu record .scoate semnal pe linie că într-un amplificator și vezi cum se aude

Da condensatorii sunt schimbați absolut toți vumutrele indica am mai încercat ala banda va de ca e din ce în ce mai bine 

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator Mihai98

Am rezolvat am schimbat banda cu una noua se aude exceptional 

Cine mă poateajuta și pe mine cu un manual rostov în la romana dar complet este unul în rusa dar nu e comuletocmai am.auzit pe un depanator ca el avea un manual.rostov 105 compet era carte nu pliante dacă îl are cineva și ma poate ajuta ?

Link spre comentariu
Vizitator Mihai98

Si încă ceva tot legat de ROSTOV 105 S1

acolo în spate am o mufa DIN  line out pe ce pini îmi iese semnal cu siguranță masa e pe pinul 2 dar nu știu canal stânga canal dreapta ?

Screenshot_2018-03-24-21-07-25.png

Screenshot_2018-03-26-10-40-05.png

Link spre comentariu

Piciorusele 5-3sunt semnalele de iesire. 1-4 sunt cele de intrare.

Sper c-am nimerit-o (din ce mi-aduc aminte)...daca nu incearca invers...3-5 intrare si 1-4 iesire. Opuse nu sunt in niciun caz...semnale de intrare sau iesire sunt unul langa altul.

Editat de mac01
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări