daniels Postat Martie 7, 2018 Partajează Postat Martie 7, 2018 (editat) Pana la urma tot la tranzistorul de putere ai ajuns. - Verifica cu o lupa lipiturile de la condensatorii de valori mici. Distantele sunt mici si e posibil sa ai filamente de fludor. Eu am dat cu un varf de cutter printre ele. - Vezi ce fel de semnal ai pe iesirea linie (mufa DIN5 singura din spate) Editat Martie 7, 2018 de daniels Link spre comentariu
Vizitator Mihai98 Postat Martie 8, 2018 Partajează Postat Martie 8, 2018 Bună ziua am și eu un magnetofon rostov 105 s1 cu urmaroarea problemn nu înregistrează bine se aude sunet prost pe banda când se aude mai tare când mai încet ce sa fie menționez capete sterse în rest e perfect funcțional vreunește sfat?? Link spre comentariu
florinmar Postat Martie 8, 2018 Autor Partajează Postat Martie 8, 2018 Da același semnal am.pe mufa din de linie am dama uit după lipituri in scurt Link spre comentariu
daniels Postat Martie 9, 2018 Partajează Postat Martie 9, 2018 (editat) Acum 22 ore, Mihai98 a spus: Bună ziua am și eu un magnetofon rostov 105 s1 cu urmaroarea problemn nu înregistrează bine se aude sunet prost pe banda când se aude mai tare când mai încet ce sa fie menționez capete sterse în rest e perfect funcțional vreunește sfat?? Daca Vu-metrele indica corect la inregistrare, atunci probabil banda e cu probleme. Editat Martie 9, 2018 de daniels Link spre comentariu
Real Minitehnicus Postat Martie 9, 2018 Partajează Postat Martie 9, 2018 Nu trebuie să fie neapărat asta cauza. Poate să facă figuri preamplificatorul de redare. Link spre comentariu
florinmar Postat Martie 9, 2018 Autor Partajează Postat Martie 9, 2018 Acum 23 ore, Mihai98 a spus: Bună ziua am și eu un magnetofon rostov 105 s1 cu urmaroarea problemn nu înregistrează bine se aude sunet prost pe banda când se aude mai tare când mai încet ce sa fie menționez capete sterse în rest e perfect funcțional vreunește sfat?? Ai verificat condensatori electronici depe modulul de record și cel de preu record .scoate semnal pe linie că într-un amplificator și vezi cum se aude Link spre comentariu
Vizitator Mihai98 Postat Martie 10, 2018 Partajează Postat Martie 10, 2018 Acum 23 ore, florinmar a spus: Ai verificat condensatori electronici depe modulul de record și cel de preu record .scoate semnal pe linie că într-un amplificator și vezi cum se aude Da condensatorii sunt schimbați absolut toți vumutrele indica am mai încercat ala banda va de ca e din ce în ce mai bine Link spre comentariu
florinmar Postat Martie 10, 2018 Autor Partajează Postat Martie 10, 2018 verifica semi reglabili si capu de record Link spre comentariu
daniels Postat Martie 10, 2018 Partajează Postat Martie 10, 2018 asigură-te ca ai o banda buna Link spre comentariu
Vizitator Mihai98 Postat Martie 23, 2018 Partajează Postat Martie 23, 2018 Am rezolvat am schimbat banda cu una noua se aude exceptional Cine mă poateajuta și pe mine cu un manual rostov în la romana dar complet este unul în rusa dar nu e comuletocmai am.auzit pe un depanator ca el avea un manual.rostov 105 compet era carte nu pliante dacă îl are cineva și ma poate ajuta ? Link spre comentariu
daniels Postat Martie 25, 2018 Partajează Postat Martie 25, 2018 Eu am descarcat de la cineva din semnatura, nu mai stiu de la cine. Daca nu gasesti iti trimit eu pdf-ul. Link spre comentariu
florinmar Postat Martie 28, 2018 Autor Partajează Postat Martie 28, 2018 scrie o adresa de e-mail il detin eu si in rusa si in romana Link spre comentariu
Vizitator Mihai98 Postat Martie 28, 2018 Partajează Postat Martie 28, 2018 La 25.03.2018 la 13:32, daniels a spus: Eu am descarcat de la cineva din semnatura, nu mai stiu de la cine. Daca nu gasesti iti trimit eu pdf-ul. Ok va adresa email [email protected] Link spre comentariu
Vizitator Mihai98 Postat Martie 28, 2018 Partajează Postat Martie 28, 2018 Si încă ceva tot legat de ROSTOV 105 S1 acolo în spate am o mufa DIN line out pe ce pini îmi iese semnal cu siguranță masa e pe pinul 2 dar nu știu canal stânga canal dreapta ? Link spre comentariu
mac01 Postat Martie 28, 2018 Partajează Postat Martie 28, 2018 (editat) Piciorusele 5-3sunt semnalele de iesire. 1-4 sunt cele de intrare. Sper c-am nimerit-o (din ce mi-aduc aminte)...daca nu incearca invers...3-5 intrare si 1-4 iesire. Opuse nu sunt in niciun caz...semnale de intrare sau iesire sunt unul langa altul. Editat Martie 28, 2018 de mac01 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum