Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Probleme magnetofon rostov

florinmar

Postări Recomandate

Buna ziua am primit acest magnetofon Rostov 105 cu diverse probleme ale condesatorilor electrolitici

am inlocuit toti condesatori electrolitici ,si problema a ramas viteza marita a cabestanului , am verificat toata placa electronica a motorului ,am schimbat c1/c3 fara niciun rezultat ,

butonul de record si de pauza nu funcioneaza indiferent cat as apasa pe el

ce sa mai verific multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 38
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• florinmar

16

• daniels

7

• miron1947

2

• validae

2

Mulțumesc pentru detali acum rămâne sa vad cu condensatorul de 4 uf pentru motor

Mulțumesc pentru detali acum rămâne sa vad cu condensatorul de 4 uf pentru motor

Link spre comentariu

Am vrut aceasi problema. Tranzistorul de putere nu mai este izolat bine de radiator. Eu am pus tranzistorul direct pe radiator si am izolat radiatorul fata de sasiu. Are o racire mai bună.

Link spre comentariu

Totuși, ați verificat cu atenție selectorul de turații, mai ales starea contactelor ? Un singur contact rămas deschis sau închis poate cauza astfel de probleme.Faceți poză sau notați cum sunt conectate, dați jos firele și verificați minuțios contactele...

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

revin din nou am gasit finalu depe modulul de viteza facea figuri vitezele sunt ok

acum problema este ca un canal nu se aude si pe redare imi pune ambele canale pe un fir ce sa mai ai fac ca nu mai stiu

schimbat condesatori verificat ci ect

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări