florinmar Postat Februarie 17, 2018 Partajează Postat Februarie 17, 2018 Buna ziua am primit acest magnetofon Rostov 105 cu diverse probleme ale condesatorilor electrolitici am inlocuit toti condesatori electrolitici ,si problema a ramas viteza marita a cabestanului , am verificat toata placa electronica a motorului ,am schimbat c1/c3 fara niciun rezultat , butonul de record si de pauza nu funcioneaza indiferent cat as apasa pe el ce sa mai verific multumesc Link spre comentariu
florinmar Postat Februarie 17, 2018 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2018 Am verificat avum rostovul si nici nutonul depe sursa 18/22 nu functioneaza nu reusesc Sa il gasesc PE schena Link spre comentariu
miron1947 Postat Februarie 17, 2018 Partajează Postat Februarie 17, 2018 (editat) Am verificat avum rostovul si nici nutonul depe sursa 18/22 nu functioneaza nu reusesc Sa il gasesc PE schena Editat Februarie 17, 2018 de miron1947 Link spre comentariu
florinmar Postat Februarie 17, 2018 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2018 Acolo am.verificat tot și tot degeaba l Link spre comentariu
validae Postat Februarie 17, 2018 Partajează Postat Februarie 17, 2018 Verificați toate contactele cu atenție, mai ales la butoanele ce setează turația.Verificați și condensatorul motorului, să nu fie cumva străpuns. Link spre comentariu
florinmar Postat Februarie 17, 2018 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2018 Am sa îl schimb puntea depe placa de cabestan (uz1) nu înțeleg configurația iei poți să îmi spui pe schema are 4 pini SI piesa are 6 Link spre comentariu
miron1947 Postat Februarie 17, 2018 Partajează Postat Februarie 17, 2018 http://rudatasheet.ru/diodes/kc407/ Link spre comentariu
florinmar Postat Februarie 17, 2018 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2018 Mulțumesc pentru detali acum rămâne sa vad cu condensatorul de 4 uf pentru motor Mulțumesc pentru detali acum rămâne sa vad cu condensatorul de 4 uf pentru motor Link spre comentariu
florinmar Postat Februarie 17, 2018 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2018 Am schimbat condensatorul am incercat sa reglez turație ai nicio mișcare turație e tot marita Link spre comentariu
florinmar Postat Februarie 17, 2018 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2018 am curatat conctactele si supriza in loc de 9 am 19 redare bunicica dar nu viteza corecta condesatorul depe motor e ok am pus unu nou si la fel face Link spre comentariu
daniels Postat Februarie 18, 2018 Partajează Postat Februarie 18, 2018 Am vrut aceasi problema. Tranzistorul de putere nu mai este izolat bine de radiator. Eu am pus tranzistorul direct pe radiator si am izolat radiatorul fata de sasiu. Are o racire mai bună. Link spre comentariu
florinmar Postat Februarie 18, 2018 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2018 E izolat corect SI tot degeaba acum problems e ca PE 9 am 19 viteza Link spre comentariu
validae Postat Februarie 18, 2018 Partajează Postat Februarie 18, 2018 Totuși, ați verificat cu atenție selectorul de turații, mai ales starea contactelor ? Un singur contact rămas deschis sau închis poate cauza astfel de probleme.Faceți poză sau notați cum sunt conectate, dați jos firele și verificați minuțios contactele... Link spre comentariu
florinmar Postat Februarie 18, 2018 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2018 ok am sa verific maine starea conctacelor si am sa postez pe forum 1 Link spre comentariu
florinmar Postat Martie 6, 2018 Autor Partajează Postat Martie 6, 2018 revin din nou am gasit finalu depe modulul de viteza facea figuri vitezele sunt ok acum problema este ca un canal nu se aude si pe redare imi pune ambele canale pe un fir ce sa mai ai fac ca nu mai stiu schimbat condesatori verificat ci ect Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum