alex mm Postat Aprilie 19, 2018 Partajează Postat Aprilie 19, 2018 In doua zile, am terminat si partea de protectie, desigur mai este de finisat si optimizat trasee..... ; ; Link spre comentariu
Rashad Ionita Postat Aprilie 19, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 19, 2018 Arata foarte bine dumnule Alex, o sa il studiez azi, sa vad daca corespunde cu schema. Va multumesc pentru ajutorul acordat. Toate cele bune! Link spre comentariu
maxente Postat Aprilie 19, 2018 Partajează Postat Aprilie 19, 2018 11 hours ago, alex mm said: In doua zile, am terminat si partea de protectie, desigur mai este de finisat si optimizat trasee..... Puneti si o schema la protectia asta, daca nu-i secreta, binenteles. Link spre comentariu
hpavictor Postat Aprilie 19, 2018 Partajează Postat Aprilie 19, 2018 ... vă rog frumos . Vezi postul numărul 6 din acest subiect. Link spre comentariu
maxente Postat Aprilie 19, 2018 Partajează Postat Aprilie 19, 2018 Aaaa, scuze credeam ca e vorba de alta protectie decat cea din subiectu asta. Link spre comentariu
hpavictor Postat Aprilie 19, 2018 Partajează Postat Aprilie 19, 2018 Nici vorbă , absolut totul e la vedere . Cel puțin așa cred eu ... Link spre comentariu
hpavictor Postat Aprilie 30, 2018 Partajează Postat Aprilie 30, 2018 (editat) Traseu de masa optimizat : https://goo.gl/images/TXeeMF https://www.google.ro/search?client=tablet-android-alcatel&tbm=isch&sa=1&ei=IuTmWuj7D9D1kwWrnKvYAw&q=naim+nait+5i+pcb&oq=naim+nait+5i+pcb&gs_l=mobile-gws-img.3..0i24.3028.4961..5199...0....395.488.1j3-1..........1..mobile-gws-wiz-img.......0i19j0i30i19.MPJFR4fcju0%3D#imgdii=2pgJAiEsvvdNQM:&imgrc=V2n1OKr64WLoyM: Editat Aprilie 30, 2018 de Victor Adaugire Link spre comentariu
hpavictor Postat Aprilie 30, 2018 Partajează Postat Aprilie 30, 2018 Încercare de sursă pentru PSA225 : Fiți indulgenți ... Link spre comentariu
Sharky Postat Mai 1, 2018 Partajează Postat Mai 1, 2018 (editat) crezi ca e mai ok asa? Mie deja mi se pare o manie. Una e treaba cu referintele de semnal, masa de putere a difuzorului, intre blocuri functionale, astea sunt toate f ok. Dar acu fiecare cond nu vad ce rost are. Inteleg ideea de arta pt arta, dar aici poti avea 10% toleranta intre condensatori. Fata de aia diferenta de trasee e nimic. Le poti duce pe trunchi comun pana al sursa si ai grija doar unde te intepi in trunchipul comun asa incat toti conzii sa aiba cam aceeasi distanta de traseu. Evident toate astea nu sunt ideile mele, le-am vazut in nspe parti. De ce nu incerci sa extinzi masa de celalata parte a cablajului, peste traseele complementare (v-, v+). Si ori nu vad eu bine, ori unii conzi sunt mai departe, altii sunt mai aproape. De ce nu se poaet compensa asta din grosimea traseului? Sau de ce nu se pot face distante egale in sensul: la un cond ii lungesti minusu, la altul plusul, asa incat bucla totala e de lungime egala. Daca chiar vrei sa il faci asa, optimizeaza traseele sa nu ai atatea treceri. Arata urat. E.g. traseul de la alimentarea din stanga, banda a doua, numarata din stanga, mut-o in stanga de tot, si ocoleste condul din stanga sus direct, fara trecere. Editat Mai 1, 2018 de Sharky Link spre comentariu
hpavictor Postat Mai 1, 2018 Partajează Postat Mai 1, 2018 Probabil ca sursa de inspiratie a complicaciunii ( diplomatic ar fi sa o denumim " rafinament ezoteric audiofil " ) este Naim ... Daca ne uitam la simplitatea gandirii japonezilor de la Accuphase si comparam cele doua solutii , se va deschide cutia Pandorei si reluam vechiul scandal Naim versus Accuphase , de pe raposatul forum geaman al Elforum-ului : Hifi si Multimedia . Parerea mea este ca nu strica acea complicaciune , ba din contra , ajuta . Stiti vorba aia " cine poate oase roade , cine nu , mananca friptura " ... că de , fripturistul nu are dinti . Link spre comentariu
Rashad Ionita Postat Mai 1, 2018 Autor Partajează Postat Mai 1, 2018 (editat) Treceri metalizate sunt numai la steaua de masa, in alta parte eu nu am observat alte treceri metalizate, decat prin pinii altor componente, ceea ce nu vad rau in asta. Toate cele bune! Editat Mai 1, 2018 de Rashad Ionita Link spre comentariu
Sharky Postat Mai 1, 2018 Partajează Postat Mai 1, 2018 (editat) Atunci fa bine si optimizeaza. Ca e cam fara dinti tot cablajul ala. Adica unele trasee sunt prea imbarligate, reruteaza ca sa nu se intersecteze, si trage plan de masa peste ele, ca nu strici fengshu-iul. Plus egalizeaza traseele dintre conzi, ca sa nu zic ca-s anemice rau. Inteleg ca asta e un draft, dar poti trece linistit la pasul urmator ca ideea ma priceput-o dar in opinia mea nu poate ramane asa. Du lucru pana la capat, altfel ce iei pe mere dai pe pere. De aia nu are ursul coada, sper ca stiti de gluma! Editat Mai 1, 2018 de Sharky Link spre comentariu
alex mm Postat Mai 8, 2018 Partajează Postat Mai 8, 2018 Si uite asa, trece incet timpul, si se alege praful si de acest topic, asa cum am anticipat. Initiatorul, nici un comentariu, unii se afla, cu schema simulata doar, eu cu cablajul proiectat, dar neexecutat(nu am cum sa investesc acum in asa ceva), de publicat aici cu valori nu pot se pare(o fi secret, comercial?) . Comunitatea, nu beneficiaza, de pe urma acestui proiect, si nici nu-i vad inca utilitatea. Nu stiu, de la bun inceput, ce anume s-a dorit ! Si acum, ma intreb, ce fac, cu proiectarea cablajelor ? Timp pierdut, in loc sa-l petrec, in alt scop...... mda, antrenament pentru creier, vor zice unii . Link spre comentariu
d-david Postat Mai 8, 2018 Partajează Postat Mai 8, 2018 Domnule alex mm, eu unul apreciez munca si talentul pe care il aveti in proiectarea cablajelor. Stima. Link spre comentariu
Rashad Ionita Postat Mai 8, 2018 Autor Partajează Postat Mai 8, 2018 (editat) Chiar daca nu postez aici, exact tot ceea ce fac, asta nu inseamna ca nu fac, sau nu continui ceea ce am inceput(sper sa nu ma intelegeti gresit), dar timpul imi este potrivnic, si nu pot lucra sau experimenta cum mi-as dori. Si schema cu valori, va fi publicata complet, cu valori cu tot ce trebuie, practic cu tot cu documentatie (sa ii spun asa), dar asta la final dupa ce o voi testa in prealabil. Ps. Va asigur ca nu ati muncit degeaba la proiectarea cablajului. Editat Mai 8, 2018 de Rashad Ionita Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum