Vizitator Postat Aprilie 9, 2018 Partajează Postat Aprilie 9, 2018 (editat) Electronica audio este mult mai complicata decit pare... Multi au spus asta... Imi aduc aminte mai de demult, m-am plimbat cu masa de sasiu metalic la un amplificator caruia ii pusesem casti pe iesirea finalului audio si "ascultam" brumul de 50Hz pe diferite portiuni ale carcasei. In un colt am gasit minimul de brum posibil, dar daca ma duceam in coltul opus, brumul era sesizabil usor. Probabil ca, cimpul electromagnetic perturbator se anula printr-o antifazare ceva... Evident volumul deschis la blana ca sa "prind zona optima". Iar abia dupa asta, am uzat de ground lift. Totul a iesit sublim. @Wave, poate experienta si multitudinea de situatii iscate , l-au determinat pe Victor sa scrie un pic mai "altfel", sint sigur ca intentia nu a fost de laudarosenie. Daca te deranjeaza ce scriem noi pe aici, feel free sa nu urmaresti topicul. Din pacate pe pentoda, nu prea vei gasi discutii atit de disecate "a la fir de par", nu toti vor sa imparta cu altii, dintre secretele invatate in decursul timpului. Editat Aprilie 9, 2018 de Vizitator Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 9, 2018 Partajează Postat Aprilie 9, 2018 (editat) Am ascuns postările offtopic, pe moment nu iau alte măsuri, deși era cazul...dar dacă insistați le iau. @Victor...dacă mai arunci cu afirmații jignitoare ,,la grămadă,, nu te aștepta să ți se întoarcă mereu și celălalt obraz. Am mai scris asta pe un alt topic, nu cred că Vasile are răbdare nelimitată.Sper să te ții de promisiunea din ultima postare, pentru binele acestui topic... Editat Aprilie 9, 2018 de validae Link spre comentariu
Rashad Ionita Postat Aprilie 9, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2018 Si eu va multumesc, ca ati ascuns toate mizeriile din acest topic. Toate cele bune! Link spre comentariu
Rashad Ionita Postat Aprilie 11, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2018 Buna seara, atasez si eu o incercare de cablaj de tip ”miriapod”. Ce parere aveti? https://postimg.cc/gallery/fho0inx2/ Link spre comentariu
Blacksmith Postat Aprilie 13, 2018 Partajează Postat Aprilie 13, 2018 (editat) Fereasca Dumnezeu ! In traseul de masa ne propteam, ca in rest schema e beton... Editat Aprilie 13, 2018 de Dudikoff Link spre comentariu
cirip Postat Aprilie 13, 2018 Partajează Postat Aprilie 13, 2018 Salut alex mm, Poti sa exporti si sa atasezi fisierul gerber pentru cablajul sursei? E vorba de cablajul din postul asta: Multumesc, Cirip Link spre comentariu
clausnc Postat Aprilie 13, 2018 Partajează Postat Aprilie 13, 2018 Am gasit in seara asta defectul unei statii auto cu bipolari in paralel. Un PNP a cedat subit dupa doi ani de expluatare in conditii normale de utilizare. A cedat in timp ce se mergea la drum intins si se asculta muzica. Fiind un produs de fabrica si nu chiar ieftin(500eur) , finalii care au scapat demonstrand ca au fost imperechiati; care ar putea fi cauza? O sa desfac capsula sa vad cat de mare este , dar aceasta capcana poate paste orice astfel de implementare. Link spre comentariu
alex mm Postat Aprilie 14, 2018 Partajează Postat Aprilie 14, 2018 Am revizuit un pic cablajul, cred ca cel mai bun cablaj este P2P ;; si gerberele atasate . PSU PSA 225 GERBERS.rar Link spre comentariu
cirip Postat Aprilie 14, 2018 Partajează Postat Aprilie 14, 2018 (editat) Multumesc alex mm. O sa revin. Oricum, e diferenta mare intre cablajul asta si cel de pe pagina precedenta. Ai idee, va fi realizat pe cupru de 35um sau 17um ? Era interesant daca mai aveai si cablajul celalalt, asa pentru comparatie. Si nu imi trebuie decat cuprul, adica top si bottom. Cirip Editat Aprilie 14, 2018 de cirip Link spre comentariu
Rashad Ionita Postat Aprilie 14, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 14, 2018 Eu cand voi da comanda de cablaje, as vrea sa merg pe strat de 70u cupru. Link spre comentariu
sesebe Postat Aprilie 14, 2018 Partajează Postat Aprilie 14, 2018 N-ai nevoi de strat de 70µm Cu este arfisuficient cel de 35µm. Link spre comentariu
MVS Postat Aprilie 14, 2018 Partajează Postat Aprilie 14, 2018 Trasee mai late, componente cu pini grosi, strat de Cu de 70µm asta se traduce intr-o lipire la o temperatura mai mare sau durata lipiturii este mai mare ceea ce uneori nu e indicat. Link spre comentariu
sesebe Postat Aprilie 14, 2018 Partajează Postat Aprilie 14, 2018 1 oră în urmă, Rashad Ionita a spus: Eu cand voi da comanda de cablaje, as vrea sa merg pe strat de 70u cupru. Ai statie delipit sau te vei chinui cu un pistor le lipit? Link spre comentariu
Blacksmith Postat Aprilie 14, 2018 Partajează Postat Aprilie 14, 2018 Ai pistol de lipt sau te vei chinui cu o statie de lipit ? Link spre comentariu
Rashad Ionita Postat Aprilie 14, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 14, 2018 Am ceva scule pentru lipit, nu este o problema asta. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum