Rashad Ionita Postat Februarie 16, 2018 Partajează Postat Februarie 16, 2018 Pentru fanii mei: PSA225 Final.pdf Link spre comentariu
hpavictor Postat Februarie 16, 2018 Partajează Postat Februarie 16, 2018 Felicitari ! Drumul de 1000 de Km incepe cu primul pas ! Link spre comentariu
Rashad Ionita Postat Februarie 16, 2018 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2018 Multumesc! Link spre comentariu
hpavictor Postat Februarie 16, 2018 Partajează Postat Februarie 16, 2018 Schema asta are potential . Cred ca mai ai de lucru la ea ... Link spre comentariu
Rashad Ionita Postat Februarie 16, 2018 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2018 Desigur . Proiectul nu este inca finalizat in totalitate, mai am de finisat la el si de adaugat protectia si sursa de alimentare, dar nu va fi prea curand gata, din lipsa de timp liber disponibil. Link spre comentariu
Rashad Ionita Postat Martie 15, 2018 Autor Partajează Postat Martie 15, 2018 Buna seara, am mai continuat cu proiectul, dar nu pot spune ca este finalizat, mai am de lucru la comanda transformatorului, si de finisat schema, dar revin cu noutati cat de curand pot. Atasez schema amplificatorului PSA225, protectiei si sursei. Protectie .pdf PSA225.pdf Sursa .pdf Link spre comentariu
Real Minitehnicus Postat Martie 15, 2018 Partajează Postat Martie 15, 2018 (editat) 1 hour ago, Rashad Ionita said: Buna seara, am mai continuat cu proiectul, dar nu pot spune ca este finalizat, mai am de lucru la comanda transformatorului, si de finisat schema, dar revin cu noutati cat de curand pot. Atasez schema ... sursei. Sursa .pdf Foarte șmecheră!!! Modul "genial" de concepție și proiectare a acestei scheme este în stare să năucească nu numai un expert dar și pe orice începător care are cât de cât habar despre cum se face redresarea curentului alternativ. Sincer să fiu la celelate două scheme nu m-am uitat căci am sentimentul că ar fi curată pierdere de timp să-mi bat capul cu "capodoperele" unuia care nici măcar o redresare corectă nu știe să conceapă. On 2/16/2018 at 8:41 PM, Rashad Ionita said: Pentru fanii mei: Michael Jackson? Elvis Presley? Știam eu că zvonurile privitoare la deces sunt false. Editat Martie 15, 2018 de Real Minitehnicus Link spre comentariu
hpavictor Postat Martie 15, 2018 Partajează Postat Martie 15, 2018 (editat) Da , lipsește un traseu de masă între D1+D2 și D5+D6 . Evident , în plus sunt cele două trasee , adică cel dintre C4+C6 și C9+C12 . O fi o scăpare intenționată sau o simplă eroare de desenare ? Guță ? Salam ? Minune ? Vijelie ? Ăștia încă nu au crăpat ... încă . Editat Martie 15, 2018 de Victor Link spre comentariu
Rashad Ionita Postat Martie 15, 2018 Autor Partajează Postat Martie 15, 2018 (editat) Revin cu greselile corectate, acel traseu a fost sters din greseala cand am sters valorile pieselor. Sursa finala N .pdf OffTopic: Real Minitehnicus, incearcati sa fiti mai maleabil, nu este prima data cand sunteti acid, fata de mine si in plus in topicul meu, daca imi aduc aminte eu v-am vorbit respectos, si nu v-am luat peste picior, daca nu va convine evitati ceea ce postez eu. Editat Martie 15, 2018 de Rashad Ionita Link spre comentariu
mac01 Postat Martie 15, 2018 Partajează Postat Martie 15, 2018 (editat) In continuare schema alimentarii din pdf-ul dv tot gresita este. Aveti mai jos o idee despre realizarea unei surse simetrice pentru alimentarea amplificatorului....cu pozitionarea corecta a diodelor sau a puntei redresoare...si cu conexiunile corecte de la transformator la montaj. Editat Martie 15, 2018 de mac01 Link spre comentariu
hpavictor Postat Martie 16, 2018 Partajează Postat Martie 16, 2018 Puntile sunt desenate gresit , mare smecherie . Link spre comentariu
George Postat Martie 16, 2018 Partajează Postat Martie 16, 2018 D2, D3, D5 si D8 trebuie inversate. Link spre comentariu
QQme Postat Martie 16, 2018 Partajează Postat Martie 16, 2018 D-le Rashad, a gresi e omeneste,dar a insista in greseli e..... e asa greu sa va documentati inainte de a posta,vreti sa testati vigilenta forumistilor? Link spre comentariu
Rashad Ionita Postat Martie 16, 2018 Autor Partajează Postat Martie 16, 2018 Sunt constient ca gresesc, si recunosc faptul asta, dar Real Minitehnicus, a fost mereu acid cu mine, eu nederanjand pe nimeni. Link spre comentariu
hpavictor Postat Martie 16, 2018 Partajează Postat Martie 16, 2018 Nu e o problema ca ai gresit , dar e important sa inveti din greseli ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum