Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Improvizatie amplificator laptop

George(sb)

Postări Recomandate

• Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• George(sb)

6

• Marian

2

• NICA

1

• stefan94stefan

1

Tocmai acest lucru l-am facut si eu dar folosind doua difuzoare cu amplificator incorporat care functionau pe un batran dasktop.Daca iesirea de casti e buna merge foarte bine si se aude mai bine decat micile difuzoare ale laptopului.De obicei iesirea de casti este suficienta pentru aceste amplificatoare de cca.1-2 w .

Link spre comentariu

Tocmai acest lucru l-am facut si eu dar folosind doua difuzoare cu amplificator incorporat care functionau pe un batran dasktop.Daca iesirea de casti e buna merge foarte bine si se aude mai bine decat micile difuzoare ale laptopului.De obicei iesirea de casti este suficienta pentru aceste amplificatoare de cca.1-2 w .

am incercat pe iesirea de casti, dar nu se aude suficient, trebuie mai mult, am gasit un alt modul aproape gratis, si e si ajustabil http://ebay.to/2HhNnLv

Link spre comentariu

Integratul final de pe placa de baza nu merge inlocuit ?

Pare ca ala e de vina si deobicei tot clasa d, asemanatoare cu cele din modulele de mai sus. In general am vazut ca merg pe cipuri de la Texas Instruments.

Link spre comentariu

am propus clientului si nu vrea, pe banii lui omu poate sa vrea orice

La ..1,85$(+transport) ce pretentii sa mai ai?? Si mai ales...garantii?? :95 Poate o fi de...''calitate''..si te tine o viata..! :scarpin :n1

Link spre comentariu

Placa de baza este cu i7 a 3-a generatie, e un laptop gama profesionala, nu gasesc placi la un pret decent si nu vreau eu sa ma apuc sa schimb integrate pe placa, vreau varianta ce-a mai simpla.

Revenind la oile noastre, eu am pus o intrebare despre acel amplificator, nu despre client sau despre laptom; intrebarea mea este foarte simpla: are sau nu are suficienta putere acel modul sa dea in 2 difuzoare de laptop?

Link spre comentariu

Ati putea identifica pe placa de baza integratul care se ocula de amplificare, ii cautati datasheetul pentru a vedea puterea maxima debitata si apoi vedeti daca poate fi folosit acel modul de pe ebay.

Link spre comentariu

Modelul exact de laptop, impedanta difuzoarelor si puterea acestora, codul de pe IC-ul suspect ca fiind defect...?

Conectarea difuzoarelor pe iesirea de casti nu ofera in unele cazuri decat 150-600mW.

2dki877.jpg

20fvjo4.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări