George(sb) Postat Februarie 16, 2018 Partajează Postat Februarie 16, 2018 Am o problema cu un laptop, nu ii functioneaza partea de amplificare la difuzoarele interne si iesirea de casti nu da suficient cat sa se auda in difuzoare si ma gandeam ca pun un modul din china de 2x3w, ce parere aveti, face fata? http://bit.ly/2Hkv9ck Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Februarie 16, 2018 Partajează Postat Februarie 16, 2018 Daca laptopul are bluethoot iei direct un modul cu bluethoot si ai rezolvat problema . 1 Link spre comentariu
George(sb) Postat Februarie 16, 2018 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2018 am propus clientului si nu vrea, pe banii lui omu poate sa vrea orice Link spre comentariu
NICA Postat Februarie 16, 2018 Partajează Postat Februarie 16, 2018 Tocmai acest lucru l-am facut si eu dar folosind doua difuzoare cu amplificator incorporat care functionau pe un batran dasktop.Daca iesirea de casti e buna merge foarte bine si se aude mai bine decat micile difuzoare ale laptopului.De obicei iesirea de casti este suficienta pentru aceste amplificatoare de cca.1-2 w . Link spre comentariu
George(sb) Postat Februarie 16, 2018 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2018 Tocmai acest lucru l-am facut si eu dar folosind doua difuzoare cu amplificator incorporat care functionau pe un batran dasktop.Daca iesirea de casti e buna merge foarte bine si se aude mai bine decat micile difuzoare ale laptopului.De obicei iesirea de casti este suficienta pentru aceste amplificatoare de cca.1-2 w . am incercat pe iesirea de casti, dar nu se aude suficient, trebuie mai mult, am gasit un alt modul aproape gratis, si e si ajustabil http://ebay.to/2HhNnLv Link spre comentariu
maxente Postat Februarie 16, 2018 Partajează Postat Februarie 16, 2018 Integratul final de pe placa de baza nu merge inlocuit ? Pare ca ala e de vina si deobicei tot clasa d, asemanatoare cu cele din modulele de mai sus. In general am vazut ca merg pe cipuri de la Texas Instruments. Link spre comentariu
Mihai85 Postat Februarie 16, 2018 Partajează Postat Februarie 16, 2018 Am incercat eu cu pam8403 pe niste boxe tesla si are nitica putere pentru o camera. O sa arzi dif laptopului daca nu pui un divizor pe intrare. Link spre comentariu
morocanosul Postat Februarie 17, 2018 Partajează Postat Februarie 17, 2018 am propus clientului si nu vrea, pe banii lui omu poate sa vrea orice La ..1,85$(+transport) ce pretentii sa mai ai?? Si mai ales...garantii?? Poate o fi de...''calitate''..si te tine o viata..! Link spre comentariu
George(sb) Postat Februarie 17, 2018 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2018 Placa de baza este cu i7 a 3-a generatie, e un laptop gama profesionala, nu gasesc placi la un pret decent si nu vreau eu sa ma apuc sa schimb integrate pe placa, vreau varianta ce-a mai simpla. Revenind la oile noastre, eu am pus o intrebare despre acel amplificator, nu despre client sau despre laptom; intrebarea mea este foarte simpla: are sau nu are suficienta putere acel modul sa dea in 2 difuzoare de laptop? Link spre comentariu
Marian Postat Februarie 17, 2018 Partajează Postat Februarie 17, 2018 3W nu ti se par destui? Link spre comentariu
George(sb) Postat Februarie 17, 2018 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2018 nu stiu, daca stiam nu mai intrebam, nu am nici o problema sa cumpar acel modul sa il arunc, as vrea daca se poate sa evit sa astept degeaba 1-2 luni Link spre comentariu
vlad228 Postat Februarie 17, 2018 Partajează Postat Februarie 17, 2018 Ati putea identifica pe placa de baza integratul care se ocula de amplificare, ii cautati datasheetul pentru a vedea puterea maxima debitata si apoi vedeti daca poate fi folosit acel modul de pe ebay. Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 17, 2018 Partajează Postat Februarie 17, 2018 Depanarea e mai dificila , au cedat si condensatori pe linga integrat . Se poate pune orice incape in carcasa ,cu conditia sa stii ce faci. Link spre comentariu
Marian Postat Februarie 17, 2018 Partajează Postat Februarie 17, 2018 Parerea mea este ca cei 3W sunt arhisuficient pentru difuzoarele unui laptop, gandeste-te ca boxele alea mici de PC sunt amplificate cu 2822, si ala daca da 1W e deja mult... Link spre comentariu
orgasmo Postat Februarie 17, 2018 Partajează Postat Februarie 17, 2018 Modelul exact de laptop, impedanta difuzoarelor si puterea acestora, codul de pe IC-ul suspect ca fiind defect...? Conectarea difuzoarelor pe iesirea de casti nu ofera in unele cazuri decat 150-600mW. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum