Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Blaupunkt 23/194g-gb-4b-ftcu-de firmware

profimex

Postări Recomandate

Buna ziua am acest model de blaupunkt blocat in stand-by .

Daca are cineva un firmware sau un dump pentru 25q32 :

Main board : T.MSD306.28B 11235

Dsiplay : LC230EUE SE A1

Multumesc frumos

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• profimex

3

• leoncris

2

• cmj0791

1

Top autori în acest subiect

Displayul LTM230HT10 e compatibil cu displayul tau, deci ar fi trebuit sa mearga dumpul de la rusnac, asta inseamna ca dumpul nu e bun, vezi ca mai este la rusi inca un dump aici http://remont-aud.net/dump/lcd_pdp_tv/blaupunkt/blaupunkt_23led_tv_bm23z194bftcue330_shassi_main_board_t_msd306_28b_11235/380-1-0-30844

dupa reputatia userului(71) cred ca dumpul e ok....cand descarci e bine sa te uiti si la reputatia userului care a postat dumpul, de exemplu userul balmy are reputatie 15 iar astalalt rusnac moldovanas care are dump pentru acelasi tv, are reputatie 71, atunci eu voi descarca dumpul de la userul moldovanas pentru ca asta prezinta mai multa incredere pentru ai oferi cele doua puncte pe dumpul postat de el.....

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Displayul LTM230HT10 e compatibil cu displayul tau, deci ar fi trebuit sa mearga dumpul de la rusnac, asta inseamna ca dumpul nu e bun, vezi ca mai este la rusi inca un dump aici http://remont-aud.net/dump/lcd_pdp_tv/blaupunkt/blaupunkt_23led_tv_bm23z194bftcue330_shassi_main_board_t_msd306_28b_11235/380-1-0-30844

dupa reputatia userului(71) cred ca dumpul e ok....cand descarci e bine sa te uiti si la reputatia userului care a postat dumpul, de exemplu userul balmy are reputatie 15 iar astalalt rusnac moldovanas care are dump pentru acelasi tv, are reputatie 71, atunci eu voi descarca dumpul de la userul moldovanas pentru ca asta prezinta mai multa incredere pentru ai oferi cele doua puncte pe dumpul postat de el.....

am incercat si cu acesta le fel nu vrea sa iasa din stand by

Link spre comentariu
  • 6 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări