Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ajutor conversie fisere video

costy

Postări Recomandate

am un "mp4" player nou care din pacate nu a venit si cu cd cu drivere si utilitare asa ca nu reusesc sa bag video-uri pe el.suporta .asf si ca convertor am PMP Transcoding Tool;singurul care se potriveste cat de cat dar nu se vede bine (ceva de genul ultrapixelat cu pixeli uriasi) si nu nu e de la marimea imaginii.sa va arat cam cum trebuie sa fie fisierul video sa mearga bine (le vedeti cu un browser de net)

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• costy

2

• Sica

1

Top autori în acest subiect

• 1 lună mai târziu...

Solutia nb 1 : Incearca cu HELIX MOBILE PRODUCER il gasesti : http://forms.real.com/rnforms/products/ ... index.html , trebuie musai sa completezi acele campuri toate , vei primi o versiune trial , daca o dorest full ori platesti la Real Media ori i-mi trimiti un mail.Versiune trial face absolut tut ca si cea full insa se "opreste" dupa 15 zile.Vezi daca merge sa faci ceva ,soft-ul este un pic complicat , trrebuie sa te familiarizezi cu el ,

Solutia nb 2 : Descarca Xilisoft Video Converter de aici ; http://www.xilisoft.com/video-converter.html la fel primesti un trial care nu proceseaza decat 1 minut de video ,platesti la ei sau i-mi trimiti un mail

Indrumare: Xilisoft-ul este mai simplu :yawinkle:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări