Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Inlocuire sal sbx3040

Ciprian Alexandrescu

Postări Recomandate

Cu ce as putea inlocui acest difuzor..m-am saturat de de cat am muncit la filtrele active si la reglat tevile..tot rau suna...am observat ca suna pe placul meu cu o creste de 20 db in zona 20-40 hz :rolleyes: folosind egalizatorul cu 250 de benzi pentru winamp..din electronica nu pot face asemenea corectare.. .Deci cu ce difuzor l-as putea inlocui pentru o o incinta de 50 litri bass reflex..

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• indrei

2

• Ciprian Alexandrescu

2

• Mircea Bartic

1

• radue

1

Top autori în acest subiect

Multumesc nexus de sugestie..din pacate e cam scump(>300 ron) si e pe 4 ohmi..eu am nevoie pentru camera si pe minim 6 ohmi.Astept si alte pareri :smt001 .

Link spre comentariu
Vizitator doriann

eu am facut pentru sal sbx 3040 o incinta de vreo 52 de litri.... cu 1 singur port la spate......port de 110 mm destul de mare ar spune unii.......si se aude bine :) o sa fie poze pe forum in curand......inca mai am de lucrat la finisaje :) daca are vreo cineva sugestii de vreun fel de kitt cu care sa corectez niste mici nesuprapuneri intre placi .....(greseala tamplarului) sa imi dea un pm :d

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări