Ciprian Alexandrescu Postat Iunie 20, 2007 Partajează Postat Iunie 20, 2007 Cu ce as putea inlocui acest difuzor..m-am saturat de de cat am muncit la filtrele active si la reglat tevile..tot rau suna...am observat ca suna pe placul meu cu o creste de 20 db in zona 20-40 hz :rolleyes: folosind egalizatorul cu 250 de benzi pentru winamp..din electronica nu pot face asemenea corectare.. .Deci cu ce difuzor l-as putea inlocui pentru o o incinta de 50 litri bass reflex.. Link spre comentariu
indrei Postat Iunie 20, 2007 Partajează Postat Iunie 20, 2007 poi nu ai vrea sa ne areti si la noi difuzoru al daca esti amabil :smt006 Link spre comentariu
radue Postat Iunie 20, 2007 Partajează Postat Iunie 20, 2007 Scrie in titlu: SAL SBX3040 Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Iunie 20, 2007 Partajează Postat Iunie 20, 2007 GZTW-30T Ground Zero :partyman: Link spre comentariu
Ciprian Alexandrescu Postat Iunie 20, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 20, 2007 Multumesc nexus de sugestie..din pacate e cam scump(>300 ron) si e pe 4 ohmi..eu am nevoie pentru camera si pe minim 6 ohmi.Astept si alte pareri :smt001 . Link spre comentariu
indrei Postat Iunie 20, 2007 Partajează Postat Iunie 20, 2007 ooo scuze nu am vazut de nas :rolleyes: Link spre comentariu
Vizitator doriann Postat Iunie 26, 2007 Partajează Postat Iunie 26, 2007 eu am facut pentru sal sbx 3040 o incinta de vreo 52 de litri.... cu 1 singur port la spate......port de 110 mm destul de mare ar spune unii.......si se aude bine o sa fie poze pe forum in curand......inca mai am de lucrat la finisaje daca are vreo cineva sugestii de vreun fel de kitt cu care sa corectez niste mici nesuprapuneri intre placi .....(greseala tamplarului) sa imi dea un pm Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum