Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Rulare mai multe versiuni de office pe acelasi calculator

VEF

Postări Recomandate

Buna ziua ! Vrea ca pe acelasi sistem de operare nu stiu daca zic bine nuprea le am cu astea sa instalez mai multe versiuni de microsoft office . Adica as vrea sa instalez de la office 4.3 pana la 2010 ( folosesc windows xp ) . Nu stiu cum sa fac sa nu se amestece am incercat sa le instalez in foldere separate dar nu merge se amesteca si iese un ghiveci . Poate trebuie umblat si pe la registrii sau daca o fi un program special pentru asta .

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• VEF

4

• validae

2

• valivoi

2

• seby19www

1

Top autori în acest subiect

Doar având sistem multiboot (mai multe windows-uri pe același hard), fiecare cu propria versiune de Office.Dar veți putea rula pe rând câte un sistem, nu simultan.Așa nu s-ar mai afla în conflict programele utilizate.Puteți avea cel puțin trei sisteme instalate simultan din câte știam...

Link spre comentariu

Eu am open office si din cate stiu merge instalat si microsoft office pe acelasi sistem de operare.De ce vreti doua versiuni diferite ale aceluiasi program nu imi dau seama.

Link spre comentariu

Voiam sa instalez toate versiunile de la Office 2.5 pana la 2010 deci vro 10 daca nu mai multe . Sa nu ma intelegeti gresit mai mult ca un experiment dar si pentru ca eu stiu sa lucrez mai mult cu office xp care e cam ca 2003 dar mai vechi cu un an ( am o versiune in limba romana ) si ca sa pot folosi si formate mai noi . Restul office 97 si celelalte mai primitive mai mult ca experiment

Link spre comentariu

Prima data se instaleaza versiunea de office cea mai noua. Apoi celelalte in ordine descrescatoare aparitiei lor. Daca se procedeaza in sens crescator se considera update si ramane doar o versiune de office (ultima instalata ca versiune cea mai noua.).

Link spre comentariu

Si nu trebuie umblat si pe la registrii sa fac si acolo mai multe foldere pentru fiecare versiune de office ? Oricum de instalat am sa le instalez se intelege pe foldere diferite fiecare cu folderul lui

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări