Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Toshiba 22l1333g dump

profimex

Postări Recomandate

Buna ziua , am acest model de toshiba la care clipeste ledul am vazut ca mai este un topic dar linkurile nu mai functioneaza .

As dori daca se poate un dump pentru 25l160

MainBoard 17mb95s-1

Display LM215WF4 TL G1

Sursa 17ips61-3

Multumesc frumos

Link spre comentariu
  • 10 luni mai târziu...
La 14.02.2018 la 13:34, profimex a spus:

Multumesc pentru ajutor am reusit cu varianta pe usb

Buna, ma puteți ajuta și pe mine cu varianta pe usb? Nu am reușit sa le descarc din link-ul de mai jos. Multumesc anticipat. 

Link spre comentariu
  • 4 luni mai târziu...

Buna, ma puteti ajuta si pe mine cu firmware-ul? Presupun ca am aceeasi problema. Multumesc anticipat.

P.S. Daca rezolv problema (am 2 televizoare, unul are ecranul crapat insa placile presupun ca sunt bune), piesele din cel de-al doilea le daruiesc cu drag cui ii trebuie!

Link spre comentariu

Buna, in ziua in care am incercat sa le descarc nu au mers dar acum am reusit, multumesc. Adevarul este ca sunt la inceput de drum si nu mi-ar strica sa imi spuneti procedura, in mare o stiu insa nu vreau sa omit ceva si sa arunc tv-ul, chiar mi-ar parea rau.

Multumesc anticipat.

Link spre comentariu

Multumesc frumos, revin cu noutati poate le vor fi folositoare altora!

P.S. Ecranul spart este promis deja, celelalte componente vor fi disponibile dupa data de 22 mai.

Link spre comentariu
Acum 51 minute, sagapao a spus:

P.S. Ecranul spart este promis deja,  ...

:rade:

Inseamna ca ecranele sparte sunt foarte solicitate, probabil de catre cei care au inventat metoda de reparare in congelator !

Editat de megabit
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări