Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Inlocuitori pentru manele

Ovidanie

Postări Recomandate

La o intrunire am patit-o urat tare: cu toate ca am baut suficient, de la atatea manele, in loc sa ma imbat m-a luat greata. Astazi am fost convocat din nou dar am refuzat pe motiv de manele... Ca atare am primit acordul sa ma ocup eu de muzica.

Dupa mintea mea asta ar fi muzica potrivita pentru asemenea evenimente: https://www.radiotunes.com/bluesrock

Vreau sa ma ajutati cu un playlist pt. youtube, ceva muzica populara, exclus manele.

Editat de Ovidanie
Link spre comentariu

Depinde de publicul tinta al intrunirii, unora poate le plac cantecele bisericesti.

Exclus. Aceeasi echipa a fost si data trecuta si au bagat manele la greu. Luati separat toti sunt oameni respectabili, chiar foarte respectabili. Luati la gramada sunt jalnici.

Ratza, mersi pt. sugestii.

Alte recomandari?

Link spre comentariu

Nu mai merge la intrunire...eu unde nu ma simt bine, a doua oara nu ma mai duc.

Iar petreceri fara manele nu mai sunt in ziua de azi. Am fost la nunti de oameni alesi unde nu credeam ca am sa aud manele...si tot s-a dat cu mucii in fasole si s-a pus manele.

Cam greu cu muzica in ziua de azi...dar daca-i petrecere eu as cauta ceva melodii vesele de petrecere... gen Nicu Paleru, Emilia Ghinescu, Neluta Bucur, Nelu Vlad, s.a.m.d....sunt multi.

In niciun caz Siminica, Gabi Lunca,...in combinatie cu alcoolul te face praf (beat, manga, etc..) ...plus ca vor striga toti la tine sa schimbi muzica.

Editat de mac01
Link spre comentariu

Maria Latarescu,Maria Tanase,Gica Petrescu,Ionel Tudorache,Faramita Lambru,Romica Puceanu,Marcel Budeanu,Liviu Vasilica ,Ileana Sararoiu.(preferatul meu ,Grigore Lese)

Editat de q_acdc
Link spre comentariu

Cea mai buna varianta ar fi sa nu merg dar am anumite interese (de afaceri) si trebuie sa particip. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa ascult manele. Adevarul e ca nimeni nu s-ar supara daca nu vin, lasati in treaba lor asculta melodiile ''asa cum vin'' Si ce vina au ei ca noua din zece melodii sunt manele? Au niste selectiii sau playlist-uri pe youtube si chiar au dreptate, ''asa vin'', preponderent manele. Dar cand ma bag eu la muzica n-au curaj sa comenteze, nu cumva sa para manelisti.

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

Un academician a cautat sa-l convinga pe -g....ă- ca maneua nu e o muzica de arta sau specific romînească ci ca ritmul e luat de la turcaleti.Si saracu (academicianul) a murit de inima rea sau de cit tutun baga in el.Cred ca stiti de cine e vorba.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări