madnoob2009 Postat Februarie 11, 2018 Partajează Postat Februarie 11, 2018 Va salut! Incerc sa fac un head-unit de Mercedes din 2010 sa citeasca CD-uri. Aparatul are incorporat si un schimbator de CD-uri. Cand introduc un CD, il invarte cateva secunde, iar apoi da eroare DISC NOT READABLE. Am desfacut carcasa si am reusit sa curat lentila cu un betisor de urechi imbibat in alcool izopropilic, dar nu s-a rezolvat.. Modelul este Becker BE 9076. Aveti idee cam care ar fi problema? Link spre comentariu
validae Postat Februarie 11, 2018 Partajează Postat Februarie 11, 2018 Probabil praful a ajuns mult mai adânc, trebuie curățat temeinic cu aer comprimat cititorul laser, poate chiar înlocuit sau recalibrat spotul.Praf ajunge la greu și-n cititoarele laser casnice, vă dați seama ce poate fi în astea auto... Link spre comentariu
madnoob2009 Postat Februarie 12, 2018 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2018 Multumesc. O sa incerc sa-l suflu cu aer comprimat. Cand l-am desfacut, n-am observat praf depus pe nicaieri... Link spre comentariu
validae Postat Februarie 15, 2018 Partajează Postat Februarie 15, 2018 Practic nu mai merită deranjul, poți trage o mufă jack mini de la bornele de ieșire corespunzătoare CD-ului și conectezi prin cablu smartphone-ul sau orice dispozitiv muzical. Sau cuplezi un modulator RF prin radio și pui muzică de pe stick sau card...cd-urile vor lua și ele probabil urma casetelor magnetice, la ce prețuri au acum cardurile sau stick-urile de memorie. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum