Damage Postat Februarie 13, 2018 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2018 Toata lumea are dreptate. Clar ca solutiile dedicate sunt bune. Dar nu fac fotografie si filmare pentru a face bani cu ele. Deci nu se merita sa cumpar nici Dslr-uri de mii de euro si nici sisteme de iluminat profesionale(nu ca nu mi-ar fi placut sa am). Vreau doar un plus de lumina in anumite momente cand lucrez, si daca tot o sa fie un plus de lumina, sigur o sa ajute sa obtin o poza, o filmare mai buna decat este acum cu lumina generala din atelier. Toate acestea fara a avea pretentia sa public aceste poze in "Neckerman" . Din cate am vazut softbox-urile cu un bec sunt folosite la portrete, fotografie de produs. Iar cand este fotografiata persoana intreaga observ ca este inconjurata deja de proiectoare de mii de lumeni. Eu am specificat ca zona mea de lucru este de 2-3mp si vreau sa iluminez acea zona mai bine, un soft box cu un bec este inutil in aceasta situatie. Iar varianta cu cu folii dispersoare de lcd am folosit-o cu succes la niste proiectoare RGB acum cativa ani. Pe de alta parte, da, exista un consum de timp si de energie...dar fiecare cu piticii lui. Multumesc tuturor pentru interventii. Astept sa-mi soseasca coburile si vad eu pe ce le montez si daca fac mare branza cu ele. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum