Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Statie de lipit termostatata 280RON

niculita59

Postări Recomandate

Vand statii de lipit termostatate realizate in regim home made, atat cu traf normal 24V/3A sau sursa in comutatie 24V/3A. Functioneaza la fel de bine amandoua. Am 3 bucati , 2 cu transformator si una cu sursa un comutatie. Se vinde statia cu letcon Solomon si suport letcon si documentatie, fara cablu de alimentare. Cablu este de tip calculator. Mai multe detalii in PM.

Poze cu statia:

2loruo.jpg

2yufyc8.jpg

2ppbtl3.jpg

16lfbz4.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 30
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• niculita59

26

• medone

3

• sctsandu_175391

1

• Peter Gyorfi

1

Salut,

Am vazut statiile de lipit si am fost incintat. Cred ca vreau sa cumpar una, cu transformator de retea (singurul motiv este ca fiind mai grea se aseaza mai bine pe masa). Eu vin in tara la sfirsitul lui martie si daca mai este valabila oferta eu o voi cumpara imediat.

Multumesc mult,

Amedeo

[email protected]

Link spre comentariu

Va salut d-nul Peter. Scuze pentru raspunsul intarziat dar am fost plecat din localitate. Da am 3 buc.  2 cu trafo normal iar una cu sursa in comutatie. Functioneaza la fel doar ca cea cu sursa e putin mai usoara.  Daca mai santeti interesat negociem.:)

Cu stima Niculita T

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări