iuliantv Postat Februarie 8, 2018 Partajează Postat Februarie 8, 2018 (editat) buna ziua acest ,,casetofon,, auto a suferit o ,,injunghiere,, a fost scos din bord cu ce avea omul la indemana, a bagat ceva lamele in partea de jos a ,,casetofonului,,aceasta lamela a atins cablajul a facut ceva fum si a rupt o dioda smd si un condesator smd,precum si cablajul pe bara de 12v efxoliat,am refacut cablajul am pus o dioda chioara ba157 dar in afara de luminarea a butoanelor on of si tuner nu nimic mai mult,displayul nu se aprinde(si nici ceva biti nu se observa,are cineva idee ce dioda trebuie montata,condesatorul nu are importanta este legat cu un capat la masa,poate fi testat acest ,,casetofon,, fara a fi montat pe masina,conform configuratilor pini gasite pe google are nevoie doar de un singur +12v si masa sau trebuie si unul pe dsp ein ? va multumesc https://imgur.com/a/XT2xl am gasit dioda se inghesuise intr-un colt e notata bu bys 045 v79 stie cineva un echivalent uzual? am gasit ca este o dioda sotchi de 1a am montat una dar acelasi efect,doar ledul de la cele 2 butoane se aprinde,cred ca trebuie undeva un +12v de memory cum le mai spune la altele trebuie sa vad unde exact Editat Februarie 8, 2018 de iuliantv Link spre comentariu
iuliantv Postat Februarie 8, 2018 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2018 am gasit la unele ca dlsens ar trebui legat la 12v dar tot mort e ,cred ca trebuie sa mai sap in el sa vad Link spre comentariu
mihaiGmh Postat Mai 9, 2024 Partajează Postat Mai 9, 2024 spunemi te rog daca ai reusit sa găsesti care pin este pentru iluminatul de la butoane Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum