Blacksmith Postat Februarie 9, 2018 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2018 Mersi. Link spre comentariu
Blacksmith Postat Februarie 9, 2018 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2018 Soclurile astea de la ce sa fie ? Link spre comentariu
doru3160 Postat Februarie 9, 2018 Partajează Postat Februarie 9, 2018 Cel mai probabil niste socluri de relee. Am uitat ca ai deschis acest topic si am deschis si eu unul cu o nelamurire...cred ca merita mutat aici,daca nu e deranjul prea mare. https://www.elforum.info/topic/130512-identificare-lampa/ Link spre comentariu
Blacksmith Postat Februarie 9, 2018 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2018 Da, postati aici toate chestiile care nu stiti ce sint. Nu e doar topicul meu, e universal. Link spre comentariu
one Postat Februarie 12, 2018 Partajează Postat Februarie 12, 2018 pe panoul frontal e simbolul filtrului trece banda , si cateva cifre care ar putea insemna defazajul in grade... dar 360 atunci nu isi mai are sensul.. de unde ai luat magauaia aia? din ce laborator de experimente pe material radioactiv? c/s ar putea insemna cicli/secunda deci ar putea sa nu fie grade. Link spre comentariu
geomx Postat Martie 11, 2018 Partajează Postat Martie 11, 2018 (editat) cum a spus si doru3160 sunt probabil socluri de relee dar nu-i exclus sa fie si niste prize in care intrau un fel de stechere, am vazut ceva in genul asta in ceva dulapuri cu placi de automatizari electrice mai vechi .... parca pe dosul lor se vad ceva caractere acolo scrise, poate ca o simpla cautare pe "goagal" cu ce scrie acolo ar putea da un raspuns mai relevant, asta daca nu cumva ai facut-o inainte .... Editat Martie 11, 2018 de geomx Link spre comentariu
xti000 Postat Aprilie 1, 2018 Partajează Postat Aprilie 1, 2018 (editat) Ca sa nu mai deschid un topic nou, ce e dispozitivul din poza? Multumesc. Editat Aprilie 1, 2018 de xti000 Link spre comentariu
Mircea Postat Aprilie 1, 2018 Partajează Postat Aprilie 1, 2018 Un releu programabil. Poza din profil, acolo unde este eticheta, se poate? Link spre comentariu
wally_gatter Postat Aprilie 1, 2018 Partajează Postat Aprilie 1, 2018 releu de timp.. Link spre comentariu
xti000 Postat Aprilie 1, 2018 Partajează Postat Aprilie 1, 2018 (editat) Salut si multumesc de raspuns. Nu are nici o eticheta, nimic inscriptionat. Altfel cautam pe google dupa el. Am doua astfel de relee de la un prieten. Sa vad cum se conecteaza acum... Editat Aprilie 1, 2018 de xti000 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum