Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Incinta subwoofer

florin01

Postări Recomandate

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• radue

3

• florin01

2

• bradacalin

1

• mircea888

1

Top autori în acest subiect

dimensiunile incintei se calculeaza in functie de difuzor iar portul de bass-reflex in functie de frecventa la care vrei sa acordezi incinta.Asa ca spune ce difuzor vrei sa folosesti.

Link spre comentariu

Pai pentru prima incita vroiam sa folosesc un difuzor fara parametrii. De aceea am intrebat dimensiunile portuliSi trebuie neaparat sa pun portu jos? (lipit de placa de jos)PS: Daca aveam paramtrii era mai simplu si poate gaseam si cutie gata proiectata :smt001

Link spre comentariu

sau ti-o proiectai tu.nu are importanta prea mare cum pui portul.lungimea si diametrul portului trebuie sa le ajustezi tu dupa cum iti place sunetul.ia si tu un diametru de 6-7 cm si lungimea de la 20cm si taie pana iti place cum suna si nu sare membrana prea batator la ochi.

Link spre comentariu
Vizitator doriann

schiteele alea de subwoofere sunt total eronate..... in primul rand trebuie sa ai o anumite distanta. in proportie cu restul subwooferului de la marginea de jos pana in port....si mai trebuie ceva distanta si de la difuzor pana in marginea de sus :) cel care a facut acele schite...are talent in paint :)

Link spre comentariu

Din moment ce zici ca exista o proportie e ca si cum ai zice ca este o regula.

Spune-mi si mie care e proportia si de ce se foloseste acea proportie ( in ce fel influenteaza sunetul, si pozitiv si negativ ).

Spun pt ca exista influente, dar am vazut si monitoare de studiou care au porturile lipite de margini. Aici :yawinkle:

Link spre comentariu
Vizitator doriann

eu nu am vazut :) acele monitoare.....in fine...se vede de la o posta ca sunt niste schite total aiurea......sunt facute probabil doar pentru ca cineva sa isifaca o impresie despre cumar trebui sa arate

Link spre comentariu

Deci monitor care ajunge la 7500 de coo e facut total aiurea :smt005 Cand sustii ceva adu si argumente. Asadar spune-mi de ce crezi ca schitele sunt total aiurea, si mai important: le-ai auzit ca sa spui ca sunt numai de impresie ?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări