Vizitator erwyn Postat Iunie 19, 2007 Partajează Postat Iunie 19, 2007 Am un Amplificator CMS 205 Electronica dezmembrat numa corectorul de ton il mai am in el. Am scos din el corectorul si nu stiu cum sal leg la cat sal alimentez sau de genu. Ma poate ajuta cineva cu o schema? :partyman: Link spre comentariu
mircea888 Postat Iunie 19, 2007 Partajează Postat Iunie 19, 2007 nu cunosc statia dar spune cu ce e facut corectorul, are tranzistori? vreun operational ceva? daca e numai cu componente pasive atunci nu are nevoie de alimentare si trebuie sa gaseti intrarea si iesirea.in general alimentarea e la 12VCC.poate poti pune poze cu el. Link spre comentariu
Vizitator erwyn Postat Iunie 19, 2007 Partajează Postat Iunie 19, 2007 Poze din pacate acuma nu am dar am sa fac. Are vreo 4-6 tranzistoare. Si nu stiu unde are iesirile si intrarile! :smt005 Link spre comentariu
mircea888 Postat Iunie 19, 2007 Partajează Postat Iunie 19, 2007 nu ai gasit nici un fir lipit pe placa? eventual niste fire ecranate? cred ca ai nevoie de schema :smt005 Link spre comentariu
Vizitator erwyn Postat Iunie 19, 2007 Partajează Postat Iunie 19, 2007 Nu era nimic. Inca ceva daca ma ajuta cu ceva? Si partea de aplificare e pe aceas placa! Link spre comentariu
mircea888 Postat Iunie 19, 2007 Partajează Postat Iunie 19, 2007 pai daca amplificarea a pe aceeasi placa cu corectorul atunci cauta intrarea amplificatorului si urmareste de unde vine(trebuie sa vina din iesirea corectorului :rolleyes: ).alimentarea corectorului cred ca se face de la ramura pozitiva a alimentarii amplificatorului numai ca se reduce tensiunea care ajunge la corector prin intermediul unui rezistor, dioda zener sau vreun montaj de stabilizare; desi poate fi si direct.totusi poate are cineva schema. Link spre comentariu
Vizitator erwyn Postat Iunie 19, 2007 Partajează Postat Iunie 19, 2007 Mai astep dupa o schema pentru ca io nu pre ma pricep :weedman: Cine ma ajuta cu u n program de facut cablaje :weedman: Link spre comentariu
Vizitator erwyn Postat Iunie 20, 2007 Partajează Postat Iunie 20, 2007 Se pare ca nimeni nu are schema si nici programu! Multumesc am sa arunc corectoru la gunoi Link spre comentariu
niq_ro Postat Iunie 20, 2007 Partajează Postat Iunie 20, 2007 bai, dar tu nu citesti prin forum? exista o sectiune SOFTWARE DE ELECTRONICA :partyman: si o sa gasesti multe referiri despre EAGLE ... asa ca link direct iti indic un mic tutorial: http://www.niqro.lx.ro/cablaj0.htm PS: nu arunca corectorul, ca dupa vreo cateva luni de electronica o sa regreti Link spre comentariu
Vizitator erwyn Postat Iunie 20, 2007 Partajează Postat Iunie 20, 2007 Gata am gasit programul si despre corectoru de ton nul arunc! Am sa mai astep poate ca apare o schema Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum