Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

LG 42'' T-Con

neculavasile

Postări Recomandate

nu are mufa skart , are numai de intrari cam 6-7 in si ar mai fi o mufa notata av1 care are sageata in si sageata aut dar e ceva ciudat are o latime de aproape 2cm cum era un tip de alimentator telefon cu contacte f fine si nu am o astfel de mufa, nu stiu de unde asi putea lua semnal,

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 36
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• neculavasile

19

• dan cod

5

• yokoono

2

• Sorin Schiriac

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

component in (1of2) nu este si intre audio in si digital audio aut este av1 rgb cu doua sageti una in si una aut cu mufa ciudata. Pe eticheta din spate la model ,tip nu scrie nimic decit this set was refurbished si intr-un colt am dat de o etichete mica unde e scris 42lv5500-zc.aeuyljg

Link spre comentariu

Atasez cateva imagini cu defectul cum s-a cerut.

post-183144-0-26013600-1518163748_thumb.jpg

post-183144-0-97803500-1518163760_thumb.jpg

post-183144-0-18759100-1518164093_thumb.jpg

Defectul se manifesta ca la ASF15, vreau sa stiu care din CI ar fi echivalent? O sa revin cu amanunte.

Vad ca a disparut poza initiala cu tcon-ul.

post-183144-0-27173100-1518164575_thumb.jpg

Editat de neculavasile
Link spre comentariu

Defectul e din placa de baza am avut exact acest defect, doar ca tv-ul era un Samsung, eu de ce am spus ca o poza e de mare ajutor.....fara suparare dar cam greu scoatem de la dvs informatiile necesare......, nici seria placi nu ati postat-o si vorba aceea sunteti batran pe forum........

http://www.elforum.info/topic/123602-samsung-le40m86bdx/

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Da D-le Costica aveti dreptate defectul este asemanator si tot odata mea culpa ca nu am spus de placa logica,eram convins ca ar fi t-con,dar uite ca nu e asa. Logica - pe ea scrie LD12D/E

LB12D/E LJ12D/E

LT12D/E LC12D/E

EAX64104702(1)

10 1216 J.J.W.

Incerc sa gasesc aceasta placa sau daca cineva are, sa ma contacteze , eu multumesc tuturor pentru informatiile date.

Link spre comentariu

Defectul este din conexiunile BGA ale procesorului, scoateti radiatorul si postati aici ce scrie pe el, nu trebuie neaparat sa cumparati placa, am unele facute care merg de ani buni dar depinde ce procesor are...........

Link spre comentariu

OK dar intai vreau sa vb cu clientul ca e un pic ddificil e mai in virsta , o sa explic ce si cum si in functie de asta vedem , multumesc de aceasta posibilitate

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări