neculavasile Postat Februarie 8, 2018 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2018 nu are mufa skart , are numai de intrari cam 6-7 in si ar mai fi o mufa notata av1 care are sageata in si sageata aut dar e ceva ciudat are o latime de aproape 2cm cum era un tip de alimentator telefon cu contacte f fine si nu am o astfel de mufa, nu stiu de unde asi putea lua semnal, Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 8, 2018 Partajează Postat Februarie 8, 2018 Daca nu are scart nasol.Nu stiu daca pe HDMI este si out. Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 8, 2018 Partajează Postat Februarie 8, 2018 (editat) Eu raman la parerea mea, o poza ar fi lamurit daca e t-con sau MB, altceva nu mai am de spus............. Editat Februarie 8, 2018 de Vizitator Link spre comentariu
neculavasile Postat Februarie 8, 2018 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2018 o sa incerc sa pun si poza o sa apelez la cineva ca tel al meu s-a busit.dar voi pune Link spre comentariu
adydep Postat Februarie 8, 2018 Partajează Postat Februarie 8, 2018 Spatele Tv LG 42LV5500 Link spre comentariu
neculavasile Postat Februarie 8, 2018 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2018 component in (1of2) nu este si intre audio in si digital audio aut este av1 rgb cu doua sageti una in si una aut cu mufa ciudata. Pe eticheta din spate la model ,tip nu scrie nimic decit this set was refurbished si intr-un colt am dat de o etichete mica unde e scris 42lv5500-zc.aeuyljg Link spre comentariu
neculavasile Postat Februarie 9, 2018 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2018 (editat) Atasez cateva imagini cu defectul cum s-a cerut. Defectul se manifesta ca la ASF15, vreau sa stiu care din CI ar fi echivalent? O sa revin cu amanunte. Vad ca a disparut poza initiala cu tcon-ul. Editat Februarie 9, 2018 de neculavasile Link spre comentariu
yokoono Postat Februarie 9, 2018 Partajează Postat Februarie 9, 2018 Ia intrati in menu-setari imagine si dati setare din fabrica. S-ar putea sa aveti surprize. Link spre comentariu
neculavasile Postat Februarie 9, 2018 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2018 voi incerca si asta ceva mai tirziu,multumesc de sugestie Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 9, 2018 Partajează Postat Februarie 9, 2018 (editat) Defectul e din placa de baza am avut exact acest defect, doar ca tv-ul era un Samsung, eu de ce am spus ca o poza e de mare ajutor.....fara suparare dar cam greu scoatem de la dvs informatiile necesare......, nici seria placi nu ati postat-o si vorba aceea sunteti batran pe forum........ http://www.elforum.info/topic/123602-samsung-le40m86bdx/ Editat Februarie 9, 2018 de Vizitator Link spre comentariu
neculavasile Postat Februarie 9, 2018 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2018 Da D-le Costica aveti dreptate defectul este asemanator si tot odata mea culpa ca nu am spus de placa logica,eram convins ca ar fi t-con,dar uite ca nu e asa. Logica - pe ea scrie LD12D/E LB12D/E LJ12D/E LT12D/E LC12D/E EAX64104702(1) 10 1216 J.J.W. Incerc sa gasesc aceasta placa sau daca cineva are, sa ma contacteze , eu multumesc tuturor pentru informatiile date. Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 9, 2018 Partajează Postat Februarie 9, 2018 Defectul este din conexiunile BGA ale procesorului, scoateti radiatorul si postati aici ce scrie pe el, nu trebuie neaparat sa cumparati placa, am unele facute care merg de ani buni dar depinde ce procesor are........... Link spre comentariu
neculavasile Postat Februarie 9, 2018 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2018 OK dar intai vreau sa vb cu clientul ca e un pic ddificil e mai in virsta , o sa explic ce si cum si in functie de asta vedem , multumesc de aceasta posibilitate Link spre comentariu
neculavasile Postat Februarie 11, 2018 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2018 Da azi am desfacut radiatorul de pe procesor si pe procesor scrie; LG LGE 35230 TE 1115 P30 132809 B3A Are capsula metalica Link spre comentariu
neculavasile Postat Februarie 12, 2018 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2018 Se poate interveni asupra procesorului? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum