neculavasile Postat Februarie 6, 2018 Partajează Postat Februarie 6, 2018 Defectul se manifesta ca la ASF15, vreau sa stiu care din CI ar fi echivalent? O sa revin cu amanunte. Link spre comentariu
neculavasile Postat Februarie 6, 2018 Autor Partajează Postat Februarie 6, 2018 TV este LG 42LV5500-ZC si acest t-con merge cu LGDisplay LC 420EUF(SD)(A1) Link spre comentariu
Sorin Schiriac Postat Februarie 6, 2018 Partajează Postat Februarie 6, 2018 as15f-as15g Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 6, 2018 Partajează Postat Februarie 6, 2018 as15f-as15g Nu are nici o treabă cu T-Conul asta. Poate nici nu e din T-Con. Vezi după coduri care e corector gamma. Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 6, 2018 Partajează Postat Februarie 6, 2018 (editat) Defectul se manifesta ca la ASF15, vreau sa stiu care din CI ar fi echivalent? O sa revin cu amanunte. Cu respect......cel putin codul la t-con si display, cate odata si eu mai sant zgarcit..........stiu bine de ce intreb............. Editat Februarie 6, 2018 de Vizitator Link spre comentariu
clony Postat Februarie 6, 2018 Partajează Postat Februarie 6, 2018 Defectul se manifesta identic cu 1 panglica de la t-con la display deconectata? Link spre comentariu
neculavasile Postat Februarie 7, 2018 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2018 nu am verificat dar azi o sa fac acest lucru Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 7, 2018 Partajează Postat Februarie 7, 2018 Eu zic că tot așa va face. Link spre comentariu
neculavasile Postat Februarie 7, 2018 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2018 da D-l Dan tot asa face ,aveti dreptate ce sa mai fac? am cautat t-con dar nu gasesc, atunci s-ar limpezii treaba de unde ar fi defectul Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 7, 2018 Partajează Postat Februarie 7, 2018 Poate sa nici nu fie din T-CON defectul ci din MB sau chiar display.Poate mai își dau și alții cu părerea. Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 7, 2018 Partajează Postat Februarie 7, 2018 (editat) Defectul se manifesta ca la ASF15, vreau sa stiu care din CI ar fi echivalent? O sa revin cu amanunte. Defecte pe care as15 le da pe imagine, sunt mai multe, cel putin 5 intalnite de mine.......buf08630 este corectorul gamma, o poza cu imaginea pe un program, era de mare ajutor........vorba colegului dan cod, defectul poate fi si din MB, OSD-ul e OK?, pentru test cuplat un dvd player cu iesire RGB............. Editat Februarie 7, 2018 de Vizitator Link spre comentariu
yokoono Postat Februarie 7, 2018 Partajează Postat Februarie 7, 2018 Luati semnalul video din tv-eul defect si injectati-l intr-unul bun. Va convingeti astfel daca placa de baza este buna. Link spre comentariu
neculavasile Postat Februarie 7, 2018 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2018 multumesc, maine voi face aceste teste repede acum ,pina maine ,am vazut ca nici osd nu e corect. Link spre comentariu
neculavasile Postat Februarie 8, 2018 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2018 tv are mufa rgb(pc) am cuplat calculatorul si tv face la fel ceace ma duce cu gandul la t-con sau chiar display. Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 8, 2018 Partajează Postat Februarie 8, 2018 Invers încearcă să scoți semnal din tv spre alt tv. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum