Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ce difuzoare sa folosesc?

Vizitator @l3x

Postări Recomandate

Un difuzor de masina de 12" ar fi bun de sub, sau de ce nu de 15". :smt006 HP-15W nu e difuzor de subwoofer, cu toate ca daca e sa comapri cu suburile de sisteme x.1 o sa fi multumit.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 26
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mircea Bartic

5

• radue

3

• Sandu_alex_999

2

• indrei

2

e "miez" cum ar zice unii...trebe sa-ti filtre si pt hp-uri ceva de ordin 2 si pt drivere, bineinteles.eu am hp15w in 100l cu pht si suna bine...sa stii ca saltul de la ce vroiai sa iei pana la hp e imens :supz:

Link spre comentariu

am zis la inceput k vreau sa fac 2 boxe. am sa folosesc hp15w si ca driver pa-d52. ce ziceti este buna combinatia?

este chiar OKeventual daca vrei sa fie pe 4 ohmi, am si E15-350N pe 4 ohmi :partyman:
Link spre comentariu

Nu stiu de ce dorinta asta pt hp15 ca fullrange.E12-250N ce-o fi avand ,ca este cu 20 lei mai mult si suna altfel fata de un hp15.Oricum haspeu nu-i cine stie ce nici de medii nici pe subbas.Asa la E-uri se poate oricand adauga un sub,si va iesi o combinatie mai buna.La fel si cu driverele.Decat sa iei un pht pt cateva sute de mii,sa te chinui cu el ca trebuie taiat peste 4k ca sa nu crape,cand un driver mai ieftin face fata fara pb.,plus ca suna si altfel.La inceput este bucuria ca sunt bani putini investiti ,dar apoi o sa vina timpul sa le schimbati cu altceva mai bun,si at. durere la vanzare.Mai ales daca se folosesc si pt. auditii,nu numai la galagie.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări