Vizitator @l3x Postat Iunie 18, 2007 Partajează Postat Iunie 18, 2007 salut. vreau sa imi fac 2 boxe si nu stiu ce sa aleg dintre cele doua difuzoare http://www.mikado.ro/?p=productsMore&iProduct=22 sau http://www.mikado.ro/?p=productsMore&iProduct=205 astept pareri. Link spre comentariu
adircf Postat Iunie 18, 2007 Partajează Postat Iunie 18, 2007 din astea 2 difuzoare, ia cele ce iti plac mai mult cum arata. se vor auzi la fel :weedman: Link spre comentariu
indrei Postat Iunie 19, 2007 Partajează Postat Iunie 19, 2007 eu as opta pt alea cu membrana rosie .. pt celelalte par sa aiba membrana din plastic si nus asa de bune.. parerea mea .. Link spre comentariu
Sandu_alex_999 Postat Iunie 19, 2007 Partajează Postat Iunie 19, 2007 Ai folosit tu vreun difuzor dintre alea 2 , ca sa stii care e mai bun si care nu? :smt075 Link spre comentariu
radue Postat Iunie 19, 2007 Partajează Postat Iunie 19, 2007 Daca vrei sub ia-l pe ala de 12".Si daca vrei fullrange tot pe ala, ca oricum iti trebuie si medie separata. Link spre comentariu
tendon Postat Iunie 20, 2007 Partajează Postat Iunie 20, 2007 salut sunt difuzoare slabe vorbesc din propria experienta. se aud la 1/4 din ce scrie acolo . prin urmare cum spune si adircf ia ce se asorteaza mai bine in camera ca se vor auzi la fel spor la munca Link spre comentariu
indrei Postat Iunie 20, 2007 Partajează Postat Iunie 20, 2007 sandu nu am folosit aceelasi difuzor ca si ala de acolo da am acasa u cu membrana de plastic si unu cu membrana decarton plastificat... da sa sti ca ala cu membrana de plastic nu da asa bun randament ;) Link spre comentariu
Sandu_alex_999 Postat Iunie 20, 2007 Partajează Postat Iunie 20, 2007 se aud la 1/4 din ce scrie acoloVoi inca nu ati invatat ca nu conteaza puterea aplicata unui dif , ci sensibilitatea pe care o are :smt012 :smt012 Sunt foarte putine difuri care suporta puterea scrisa pe ele... ma refer desigur la chinezarii :weedman:indrei , majoritatea difurilor auto nu dau randament :violent3: Link spre comentariu
bradacalin Postat Iunie 20, 2007 Partajează Postat Iunie 20, 2007 amandou sunt la fel.l-am auzit pe cel din al-2lea link si e :axe: in locul tau as mai cauta...eventual al mai strange bani pt ceva mai de calitate. Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Iunie 20, 2007 Partajează Postat Iunie 20, 2007 Nu numai ca sunt proaste dar sunt si scumpe, tot pe situl ala vei gasi Visaton destul de ieftine daca vrei ceva mai de calitate Link spre comentariu
MadRaper Postat Iunie 20, 2007 Partajează Postat Iunie 20, 2007 Am avut eu modelul ala de 12" (primu link) si tot ce pot sa zic e ca are sensibilitatea fooooarte mica, adica tre sa dai in el cu sute de W (150-200W) sa-l misti oleak sa se auda decent, iar la puterea aia se incinge de dracu il ia in cateva minute. Am mai avut acelasi model pe 8" si tot asa... dadeam in ele cu 120W si ajungeau aproape la cursa maxima a membranei (adica inca nu incepea sa se auda bobina lovindu-se de magnet) insa in juma de minut se incalzeau. Concluzie se aud foarte incet la o putere aplicata foarte mare pentru ele. :toimonster: Link spre comentariu
radue Postat Iunie 20, 2007 Partajează Postat Iunie 20, 2007 Cu alte cuvinte eficienta este horror :yawinkle: Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Iunie 20, 2007 Partajează Postat Iunie 20, 2007 ....intrefier de juma de metru Link spre comentariu
Vizitator @l3x Postat Iunie 20, 2007 Partajează Postat Iunie 20, 2007 mersi pentru pareri :partyman: am sa incerc hp15w :smt003 Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Iunie 20, 2007 Partajează Postat Iunie 20, 2007 daca vrei subwoofer eu zic sa alegi altceva Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum