Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema imagine Hp Compaq F700

alex26

Postări Recomandate

Buna. Am o problema cu acest laptop. Mai exact nu am imagine pe display dar am pe monitor extern. Desii am un display identic fiunctional cu panglica, deci complet nici pe acesta nu am imagine. Problema este 100 % pe mainboard. Eu stiam ca daca am imagine pe monitor extern, placa video este buna. Se poate sa fie dus chipul video in aceasta situatie?

Va multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• alex26

5

• catalin004

2

• cianyika

1

• Florinel TV

1

Top autori în acest subiect

pe placa main sunt niste sigurante....pe langa mufa de la panel...posibil sa fi luat un consum mai mare partea de invertor si una din ele sa fi crapat....succes

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

alea sunt HP DV9000 aka DV6000 aka F500 aka F600 aka F700, unul dintre cele mai mari esecuri in materie de laptopuri la vremea respectiva, acel model ma determinat sa ma apuc de reballing, chipurile MCP sunt de unica folosinta, nu se rebileaza, se schimba cu totul, daca merita, mai erau niste acer cu MCP-uri, la fel de proaste

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări