alex26 Postat Februarie 5, 2018 Partajează Postat Februarie 5, 2018 Buna. Am o problema cu acest laptop. Mai exact nu am imagine pe display dar am pe monitor extern. Desii am un display identic fiunctional cu panglica, deci complet nici pe acesta nu am imagine. Problema este 100 % pe mainboard. Eu stiam ca daca am imagine pe monitor extern, placa video este buna. Se poate sa fie dus chipul video in aceasta situatie? Va multumesc. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 5, 2018 Partajează Postat Februarie 5, 2018 Lampile de la display se aprind? posibil invertor cu probleme Link spre comentariu
alex26 Postat Februarie 5, 2018 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2018 (editat) Nu se aprinde nimic. Am pus un ecran functional complet cu tot ce trebuie , inclusiv invertor. Editat Februarie 5, 2018 de alex26 Link spre comentariu
catalin004 Postat Februarie 5, 2018 Partajează Postat Februarie 5, 2018 pe placa main sunt niste sigurante....pe langa mufa de la panel...posibil sa fi luat un consum mai mare partea de invertor si una din ele sa fi crapat....succes Link spre comentariu
alex26 Postat Februarie 6, 2018 Autor Partajează Postat Februarie 6, 2018 (editat) Quanta AT1 DA0AT1MB8H0 este codul placii de baza. Siguranta e ok. Editat Februarie 6, 2018 de alex26 Link spre comentariu
alex26 Postat Februarie 7, 2018 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2018 Chipul video este MCP67MV-A2 Link spre comentariu
catalin004 Postat Februarie 7, 2018 Partajează Postat Februarie 7, 2018 siguranta de pe invertor? Link spre comentariu
cianyika Postat Februarie 7, 2018 Partajează Postat Februarie 7, 2018 Poate merge pe monitor extern si sa nu mearga pe cel intern din cipul video, iesirile sunt separate. Link spre comentariu
alex26 Postat Februarie 7, 2018 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2018 Am facut un reflow la chipul video si si imaginea a revenit. Problema rezolvata - laptop bun de aruncat. Link spre comentariu
George(sb) Postat Februarie 16, 2018 Partajează Postat Februarie 16, 2018 alea sunt HP DV9000 aka DV6000 aka F500 aka F600 aka F700, unul dintre cele mai mari esecuri in materie de laptopuri la vremea respectiva, acel model ma determinat sa ma apuc de reballing, chipurile MCP sunt de unica folosinta, nu se rebileaza, se schimba cu totul, daca merita, mai erau niste acer cu MCP-uri, la fel de proaste Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum