messu Postat Februarie 5, 2018 Partajează Postat Februarie 5, 2018 Poate sa ma ajute cineva cu o sugestie legata de piesa din imagine ? Face parte dintr-un preamplificator audio si, atat cat imi dau seama, face legatura dintre mufa USB si microcontrollerul preamplificatorului (32UC3A3256). Preamplificatorul este digital, cam ca o placa audio care se conecteaza la PC. Piesa este etichetata 4222A G6HJQ, dar n-am reusit sa gasesc nimic, cu Google, despre ea. Banuiesc ca piesa aia este problema, pentru ca de fiecare data cand conectez preamplificatorul la PC, imi da o eroare instalare driver si bineinteles ca nu se aude nimic. In rest, pe celelalte intrari, totul functioneaza perfect. Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 5, 2018 Partajează Postat Februarie 5, 2018 http://www.alldatasheet.com/view.jsp?Searchword=4222A Link spre comentariu
messu Postat Februarie 5, 2018 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2018 Multumesc mult ! Acum mi-a timis si constructorul schema electronica (unde, culmea, nu prea este explicit spus despre ce componenta este vorba) si , din cate vad, e posibil sa nu fie de vina multiplexorul USB ci modul in care este comndat pe linia OE (0 sau 1). Un 1 logic pe OE (tranzistor Q7 posibil stricat) vad ca pune multiplexorul in stare ALL OFF. Ce parerea aveti ? Ar putea fi o cauza pentru lipsa comunicarii cu PC-ul ? proc.pdf Link spre comentariu
M.Adrian Postat Februarie 12, 2018 Partajează Postat Februarie 12, 2018 (editat) Eu patesc asa cu telefoanele uneori cand le conectez prin cablu de date la pc, si cand face asa le mut in alt port usb, dar banuiesc ca ati incercat deja si asta, sau am mai folosit ce zice aici https://www.drivereasy.com/knowledge/solved-device-driver-software-was-not-successfully-installed/ ori aici la partea cu "Fixit" Editat Februarie 12, 2018 de M.Adrian Link spre comentariu
messu Postat Februarie 12, 2018 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2018 Da, multumesc de sugestie, am incercat si pe alt port USB si pe alt caluclator si pe alt sistem de operare. Necastigator ! E destul de ciudat. In momentul in care conectez cablul USB, se instaleaza automat doua drivere (USB composite device si USB Insput Device), iar ce-l de-al treilea, cel specific apartului, nu se mai instaleaza. Cei de la suport tehnic mi-au spus ca probabil e stricata mufa USB (asta asa, ca sa va dati seama cat de praf pot sa fie oamenii !!! ) Am sa incerc sa caut pe site-ul producatorului un driver mai nou, sa vad ce se intampla... Cert este ca tranzistorul Q7, nu este stricat. Ar mai ramane multiplexorul, dar nu prea am cum sa-l verific... 1 Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Februarie 13, 2018 Partajează Postat Februarie 13, 2018 (editat) E destul de ciudat. In momentul in care conectez cablul USB, se instaleaza automat doua drivere (USB composite device si USB Insput Device), iar ce-l de-al treilea, cel specific apartului, nu se mai instaleaza. Probabil au un hardware ID de asa le vede windowsul. Al treile posibil sa apara doar dupa ce se instaleaza driver corect. Vezi exact care sunt aceste USB composite device si USB Input Device (dupa hardware id) si cauta driver corect pentru ele. Editat Februarie 13, 2018 de gabiz_ro 2 Link spre comentariu
messu Postat Februarie 19, 2018 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2018 Am avut noroc ! Am gasit un driver pe site-ul lor (alt driver decat cel pe care-l foloseam) si vad ca acum merge Am trecut un hop. Acum trebuie sa vad ce e cu amplificatorul, ca si ala a amutit si acolo nu mai e cu drivere... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum