Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

PC se opreste imediat dupa boot-area in Windows

surubarila

Postări Recomandate

• Răspunsuri 25
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• surubarila

11

• pop_ady44

6

• mila

3

• validae

2

Top autori în acest subiect

Azi nici macar in fereastra de Windows n-a mai ajuns , se oprea cand incepeau sa se "adune" cele patru culori in mijlocul ecranului.In safe mode (cu F8) n-a vrut sa intre.Am pus o placa video PCI-express si minune - totul e OK....O sa risc sa pun monitorul din nou pe onboard fara placa video sa vad ce face.Hardul e acelasi de ieri.

Link spre comentariu

Dupa simptome pot fi urmatoarele :

Procesorul se supraincalzeste si se opreste

Placa video defecta, dezlipit cipul (chiar daca e cea interna si atunci poate fi dezlipit cipsetul sau defect procesorul , depinde de configuratie)

Link spre comentariu

Cea ce spune colegu, denota 100% draiver pus aiurea, probabil sa facut Update si de acolo si defectul.

De acea am recomandat stergerea, si reinstalarea unuia dedicat pentru Win 7 /sau Win 8 dupa caz.

Am patit si eu asa ceva cu un laptop Fujitsu Siemens Exprimo mobile6535 cand am pus un W 8 .

Link spre comentariu

Intrebare cand ai intrat cu F8 unde s-a oprit?la mup.sys cumva?

Inaine de a monta placa video , deci cu monitorul pe onboard , am incercat de mai multe ori imediat dupa restart cu F8 apasat clic-clic-clic fara rezultat , m-a dus in secventa descrisa in #20.Acum PC-ul nu mai e la mine si dupa ce l-am vazut functional n-am mai incercat.....

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări