pop_ady44 Postat Februarie 5, 2018 Partajează Postat Februarie 5, 2018 Ok ce cablu foloseste? Sata /Ide? Link spre comentariu
surubarila Postat Februarie 5, 2018 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2018 SATA. Am pus noi , date si alimentare.... Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Februarie 5, 2018 Partajează Postat Februarie 5, 2018 Nu se supraincalzeste procesorul? Sa se fi uscat pasta termica. Link spre comentariu
surubarila Postat Februarie 5, 2018 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2018 NU , hai sa lasam pe maine , noaptea e un sfetnic bun..... Link spre comentariu
surubarila Postat Februarie 6, 2018 Autor Partajează Postat Februarie 6, 2018 Azi nici macar in fereastra de Windows n-a mai ajuns , se oprea cand incepeau sa se "adune" cele patru culori in mijlocul ecranului.In safe mode (cu F8) n-a vrut sa intre.Am pus o placa video PCI-express si minune - totul e OK....O sa risc sa pun monitorul din nou pe onboard fara placa video sa vad ce face.Hardul e acelasi de ieri. Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Februarie 6, 2018 Partajează Postat Februarie 6, 2018 Asa deci.Bun jos driverul placi video onboard si pui unu care este dedicat. De pe saitul producarorului(placi de baza) Link spre comentariu
cianyika Postat Februarie 7, 2018 Partajează Postat Februarie 7, 2018 Dupa simptome pot fi urmatoarele : Procesorul se supraincalzeste si se opreste Placa video defecta, dezlipit cipul (chiar daca e cea interna si atunci poate fi dezlipit cipsetul sau defect procesorul , depinde de configuratie) Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Februarie 7, 2018 Partajează Postat Februarie 7, 2018 Cea ce spune colegu, denota 100% draiver pus aiurea, probabil sa facut Update si de acolo si defectul. De acea am recomandat stergerea, si reinstalarea unuia dedicat pentru Win 7 /sau Win 8 dupa caz. Am patit si eu asa ceva cu un laptop Fujitsu Siemens Exprimo mobile6535 cand am pus un W 8 . Link spre comentariu
mila Postat Februarie 7, 2018 Partajează Postat Februarie 7, 2018 Intrebare cand ai intrat cu F8 unde s-a oprit?la mup.sys cumva? Link spre comentariu
surubarila Postat Februarie 8, 2018 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2018 Intrebare cand ai intrat cu F8 unde s-a oprit?la mup.sys cumva? Inaine de a monta placa video , deci cu monitorul pe onboard , am incercat de mai multe ori imediat dupa restart cu F8 apasat clic-clic-clic fara rezultat , m-a dus in secventa descrisa in #20.Acum PC-ul nu mai e la mine si dupa ce l-am vazut functional n-am mai incercat..... Link spre comentariu
Vizitator seikul Postat Februarie 17, 2018 Partajează Postat Februarie 17, 2018 ai verificat HDD-ul ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum