Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ne-am ales bine "partenerul strategic" ?

Postări Recomandate

2 hours ago, Victor said:

Serios?

... chiar crede cineva sanatos la cap si cu un IQ macar peste 50, chestiile alea scrise acolo...134 miliarde de euro? Ai facut un calcul macar sumar, asa... in 5 secunde, cam ce inseamna 134 miliarde euro?

Punem pariu ca majoritatea bizonului chiar va crede ce se scrie acolo si ca nu-i va trece defel prin scafarlie sa verifice sursa originala a informatiei si mai ales daca nu cumva asa zisele calcule de acolo avand rezultatul 134 miliarde, depasesc de exemplu de 10 ori intreg bugetul alocat respectivei institutii (inclusiv cele de personal!)?

Si... ai fost curios sa vezi cine este sponsorul site-ului care a venit cu stirea-bomba?

Uite aici "sponsorul emisiunii":

Clipboard01.jpg

...si ai verificat cumva cam care-s opiniile personale ale proprietarului site-ului, si deci cam cat de "obiectiv" este respectivul, eventual si de unde anume "se adapa"?

Iata in conceptia sa "prioritatea nationala a Romaniei":

Clipboard02.jpg

Pentru mai multe detalii despre obiectivitate si ciolanul din care se infrupta:  http://www.aktual24.ro/moment-penibil-la-antena-3-savaliuc-si-a-inghitit-vorbele-dupa-ce-a-aflat-ca-o-vedeta-antena-3-este-sorosista-a-beneficiat-de-bursa-finantata-de-soros/

Succes la... miting, ca d'aia astia-s de ani buni cu tunurile dezinformarii pe voi, intr-o masura despre care nici macar nu va imaginati... Sunt sigur ca numai manareala asta singura tot va aduce sambata cu autocarele f'o 50.000 de "patrioti" si "oameni de bine" in Bucuresti, ceea ce sigur va asigura aceeasi prosperitate tarii ca si pana acum, ca o dovada -daca mai era necesar- ca ne meritam soarta!

=====================

Tinand cont ca asta se intampla pe forumul electronistilor (deci -presupun eu ca electronist- intr-un mediu ce ar trebui sa aiba o minte functionala mult peste medie), oare cam care este sansa ca un cetatean oarecare din tara asta sa sesizeze ca este vorba despre manipulari crase?

Si acum intrebarea: cine si de ce, ... cui prodest?

Link spre comentariu

Nu-i greu de raspuns la intrebare...Actiuni ca propaganda asta si asa-numitul miting impotriva abuzurilor (care abuzuri?) urmaresc sa dea tara inapoi in timp cu vreo 20 ani, atunci cand puteai face magarii fara frica daca "stiai cui sa-i dai dreptul". Vad ca au multi sustinatori si pe aici, nu numai inculti si boschetari. La urmatoarele alegeri vom vedea clar daca  se intoarce lumea cu susul in jos sau e doar boschetareala. Daca da, asta e! Ne apucam de furat cu totii si ultimul stinge lumina.

Link spre comentariu

Dacă ne-am ales ( sau ... au ales alții în numele vostru )  conducătorii  populimii , este perfect discutabil acest lucru , deoarece nu am dovezi pro sau contra .

Dar , dacă nu am dovezi nu înseamnă că nu am dreptate , asta e o prevedere cu responsabilitate doar in legile lor , nu în legile noastre , ale bunului simț  .

Nu mă pricep deloc  la politică sau justiție , dar trăiesc din ce in ce mai puțin bine :secret.

OK , nu mă victimizez , eu cumva am scăpat  ( noroc cu Marea Uniune Europeană ce a reglementat regimul unor anumite probleme financiare ) dar restul României nu prea a scăpat ... asta e  viața .

Mă bucur intens când văd reacții tulburi despre ceea ce ar fi trebuit să fie ordine și disciplină oriunde  în România .

Fix acei cetățeni cu probleme ( ??? )  , nu își văd interesul legitim .

Nu doresc sa va ofer exemple didactice , dar sunt nevoit de istorie .

Dacă ( ahaaa ) cineva avea curajul sa mârâie împotriva lui Iliescu , sau Constantinescu , sau Băsescu , Klaun Joshanis  inainte să fie penali etc , era mâncat cu fulgi cu tot .

Alo , nu va e rușine ?

Ba _uistilor membrii de partide , viața e grea pentru românii de rând  .

De ei nu aveți grijă ?

Nicio problemă , au ei grija de voi .

Sper să vă scremeți în pușcărie pentru faptele voastre !

Nu înțelegeți la ce mă refer ?

Mă bucur că știți de glumă !

Să aveți o zi ușoară !

Link spre comentariu

Abuzuri se fac din toate părțile ...și anume, din părțile care ”pot”!Din câte observ se încearcă să se pună batista pe țambal ...doar pentru unii! Arâtându-ne cine sunt abuzatorii...de fapt, e vorba de hoțul, strigă hoții!

Așa e...unii trebuie să fie ”cei răi”!Ceilalți sunt frumoși,deștepți, cu ochii albaștrii ...care ne fură ”cinstit” și cu acte în regulă!

E frumos să ții partea celor care sunt deștepți și pot fura  inteligent ...de nici dracu nu-i mai prinde!Vroba aia ”nici o cheltuială nu e prea mare când vine vorba de interesul țării”!Care o fi interesul ăla !?

Ca să poți jupui un om, trebuie să-l flămânzești, să-l storci de puteri...așa îl faci cel mai cuminte cățeluș!

M-apucă râsul când văd pe unii care se dau mari democrați,mari apărători ai democrației...de fapt, ei habar n-au pe cine susțin!

Editat de elmar
Link spre comentariu
13 hours ago, elmar said:

Ca să poți jupui un om, trebuie să-l flămânzești, să-l storci de puteri...așa îl faci cel mai cuminte cățeluș!

Pai ce sa faci coane elmar, nu se poate ca o tara intreaga sa fie bugetari. Este de ras intradevar ca voi bugetarii care nu sunteti flamanzi si nici storsi de puteri va apucati sa comentati cand de fapt tot pe spatele celor flamanzi si storsi de puteri stati.  Fa un exercitiu de gandire si vezi cine va platesc real lefurile. Patronii si multinationalele au grija sa traga pe turta lor cat mai mult si atunci ... de unde vin banii? Nu cumva tot de pe spatele celor care lucreaza in privat si sunt flamanzi si storsi de patroni? 

De cand este lumea si pamantul unii au stat in spatele altora (nici in epoca de trista amintire nu a fost altfel dar poate nu ai interes sa judeci corect). 

Vestea proasta este alta: astazi granitele sunt deschise si este vorba aia ... FIE PAINEA CAT DE REA TOT MAI BINE AS PLECA! Cred ca esti la curent cu numarul in crestere al romanilor care au ales calea pribegiei. Ghici care va fi rezultatul in viitor. :rade: (daca granitele erau inchise, ca bugetar puteai sa dormi linistit pe o ureche dar .... regimul de trista amintire ... este doar o amintire) 

Ti-am zis, mai ai multe necunoscute despre lumea in care traiesti. Am sa scriu acum o chestie dar .... nu stiu daca ai sa o pricepi. Eu sustin sectorul privat prin prisma concurentei dar (fata de tine) eu lupt real impotriva celor care ii exploateaza pe cei din sectorul privat, tu ca bugetar esti in tribuna si spargi seminte. Concurenta este singura spaima care ii provoaca insomnii patronului. 

Nu cred ca tu ca bugetar ai dreptul sa comentezi ceva cand de fapt esti in aceasi barca cu patronii. 

Si sa-ti spun ceva (ceea ce tu nu ai trait niciodata): cand esti flamand si stors de puteri in nici un caz nu esti un catelus cuminte! Dar ... ca de obicei tu aberezi pentru ca in viata ta nu te-ai culcat flamand, altfel ai fi stiut ca numai catelus cuminte nu poti fi cand iti ghioraie matzele de foame. 

Editat de adrian_pic
Link spre comentariu

Păi dacă bugetarii  sunt așa răi și sugători de sânge ...hai să scăpăm de ei!:rade:

Ți-o spune unul care nu e bugetar...(că tot insiști pe această dezinformare)

Crezi că ne va fi mai bine fără poliție, armată,sistem sanitar,învățământ...și așa mai departe!?

Frățică ...tu susții pe ăia care-ți sug sângele în fiecare zi ...pentru ca să poată să-și umple conturile prin paradisuri fiscale ...că să poată să fenteze pe toți cei cinstiți care-și plătesc datoriile conștiincioși ...sperând la o viață mai bună!

E un fel de ”câinele bătut nu se lasă de stăpânul abuzator”!Cam în situația asta vă aflați mulți din ăștia care credeți că sunteți pe cale a cea bună ...și susțineți pe ”cei buni, cinstiți,cu intenții bune”!

De fapt, trebuie să vă uitați mai adânc în ochii lor ...și o să vedeți cine e mai urât ca dracu!

Editat de elmar
Link spre comentariu

Ai iesti la pensie sau cum nu esti bugetar?? Ca doar exista doua tabere: sectorul privat din care nu faci parte si bugetarii. 

Inclin sa cred ca ai iesit la pensie ca degeaba eu iti scriu:

"Eu sustin sectorul privat prin prisma concurentei dar (fata de tine) eu lupt real impotriva celor care ii exploateaza pe cei din sectorul privat, tu ca bugetar esti in tribuna si spargi seminte." ca tu tot aceeasi poezie mi-o reciti indiferent de context. Tu nu intelegi omule ca intre patron si angajati relatia este intodeauna tensionata? Dar de unde sa ai tu habar de astea daca tu ai fost tot timpul bugetar? La bugetari trebuie sa il lingi pe sef in cur ca sa iti mai dea un spor in plus sau o prima si iti este tie frica sa nu te dea afara ca nu ai unde sa te duci, la patron e sclavie in comparatie cu job-ul de bugetar. 

21 minutes ago, elmar said:

Păi dacă bugetarii  sunt așa răi și sugători de sânge ...hai să scăpăm de ei!:rade:

Tu nu esti convins, dar daca ai da jumatate din ei afara ai sa vezi ca nu se va observa acest lucru (doar bugetul va rasufla mai usurat). Deci ....?

Link spre comentariu
Acum 4 minute, adrian_pic a spus:

Ai iesti la pensie sau cum nu esti bugetar?? Ca doar exista doua tabere: sectorul privat din care nu faci parte si bugetarii. 

Inclin sa cred ca ai iesit la pensie ca degeaba eu iti scriu:

"Eu sustin sectorul privat prin prisma concurentei dar (fata de tine) eu lupt real impotriva celor care ii exploateaza pe cei din sectorul privat, tu ca bugetar esti in tribuna si spargi seminte." ca tu tot aceeasi poezie mi-o reciti indiferent de context. 

Tu susții pe ăia care știu să jignească ori de câte ori deschid gura(sau scriu) ...se vede!

Ai vrea că bugetarii să fie altruiști...să muncească moca!?Păi hotărăște-te odată ...parcă tu făceai mișto de năziunțele mele de a întoarce oamenii spre altruism...singura cale de a ajunge  să trăim  mai bine în acest sistem capitalist!

Da nu...tu vrei concurență sălbatică ...ei bine, ai concurență! Cine are puterea își împarte feliile cele mai bune!

Deci!? Ce nu-ți convine!?

Link spre comentariu

Daca tu spui ca singura cale ca sa traim mai bine in acest sistem capitalism este altruismul inseamna ca ne-am dat foc la valiza. Ti-am explicat clar in nenumarate randuri ca altruismul este o utopie (exclud cazul cand se intervine genetic asupra fiintei umane pentru inca nu este fezabil asa ceva astazi). Deci mai exact tu propui o solutie care nu exista. Basca ca tu tot urlii in stanga si in dreapta altruism altruism dar … nu prea vad ca practici asa ceva deci tu esti ori fariseu ori popa !?

Uite ce a scris nomikos candva: Indemnul intru schimbare merge catre cel de langa noi, prin puterea exemplului.

Oricum vad ca tu nu stapanesti bine nici cuvantul altruism din moment ce ai scris: “Ai vrea că bugetarii să fie altruiști...să muncească moca!?” 

Ce nu-mi convine? Pai sa vad bugetari ca tine care (din tribune) judeca sau dau sfaturi cand aveti matzul plin si spargeti seminte in timpul programului (asta in cazul cand nu te-ai pensionat). 

Link spre comentariu

Păi tocmai că susțin altruismul e o dovadă cât se poate de clară că eu vreau să mă schimb! Eu  ajut(în măsura posibilităților) pe oricine  îl văd că are nevoie de ajutor...și o fac cu plăcere !

Dacă fiecare din noi ar avea și un pic de altruism  ...viața ar fi mai bună pentru toți!Să te duci la doctor și în loc să te jupoie de bani, să-ți refuze orice șpagă ...și să îți spună să-ți iei  ce ți-e necesar,din banii ăia! Dar nu....la noi toți sunt câini! Toți îți iau pielea de pe os...îți spun să vinzi tot(casa,vaca,purcelul)și să înghesui banii în buzunarele lor (fără fund) că altfel ”te taie ca pe un porc!”

Ăsta e capitalismul pe care-l susții! Un sistem nemilos...cine e mai puternic/șmecher câștigă!

Și culmea ...tocmai tu te vaiți de ”beneficiile” lui!?

Și să nu-mi spui că în sistemele capitaliste nu există așaceva!!Ba da...dar acolo s-a ajuns la concluzia că dacă ești o javră ordinară care nu faci altceva decât să sugi sângele altora o să ajungi un fel de Ebenezer Scrooge...și până la urmă banii câștigați vor fi o pradă ușoară pentru alții...mai bine să fii darnic și popular!La noi va mai trece mulți ani până vom ajunge la acea concluzie(poate o generație,două) ...la noi toți pe căpătuială ...pe înbogățire rapidă !Pe lăfăială în cluburi scumpe,vacanțe exotice ...ăștia sunt cei care îi susții! 

Editat de elmar
Link spre comentariu
13 minutes ago, elmar said:

Păi tocmai că susțin altruismul e o dovadă cât se poate de clară că eu vreau să mă schimb! Eu  ajut(în măsura posibilităților) pe oricine  îl văd că are nevoie de ajutor...și o fac cu plăcere !

Eu ti-am zis ca tu esti in tribune si spargi seminte. Mi-ai confirmat asta cand ai scris ce am pus in rosu, deci tu mai ai multa mamaliga de mancat pana treci la actiune. Da-mi niste exemple concret cum ajuti tu pe cei care au nevoie de ajutor. 

Legat de doctori ti-a mai zis si ratza : noi nu dam spaga!  Tu nu intelegi ca noi cei din privat habar nu avem daca mai prindem ziua de maine? Deci de ce sa dau spaga??? Un bugetar poate privi in viitor la cativa ani distanta si prim prisma asta isi face griji pentru sanatate dar eu .... eu ori mor de nervi sau fac infart din cauza patronului ori mor de cine stie ce boala .... imi este indiferent. Scuze, am uitat sa precizez ca noi mai putem sa murim si de foame! In prezent ..... am cu 5,6kg mai putin decat aveam cu 3 saptamani in urma. Iti dai seama cam ce sete de pupat curu' patronilor am acum, ca tot ma acuzai ca eu ii sustin. Ti-am mai zis: nu toti putem fi bugetari (locurile sunt limitate si nu se scot la concurs) deci restul trebuie sa gustam si painea neagra din privat, insa nu acept discursuri bombastice de la cei "din tribune". Vina aici langa mine pe teren sa vedem de ce esti capabil, daca esti intradevar capabil de ceva.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări