Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ne-am ales bine "partenerul strategic" ?

Postări Recomandate

Camionul era ZIL 157, autostatia era R118 BM, aia cu sobita!

R130 la noi erau pe TV si CRMS , receptorul era bunut, nu la nivelul celorlate amintite, R1300 era romanesc dar cam ...

EKD 300 tot cam catastrofa...

Asta din punct de vedere radioamatoricesc, ca trafic radio se descurcau, doar se descurcau.

Editat de Ion_Bumbu
Link spre comentariu

daca vor rusii in max 2 ore sunt la noi , NATO nici nu are timp sa se dezmeticeasca

Cred ca deja esti ,,excitat intelectual" de ideea aceasta!

Mai lasati-i ,,dragului" in pace, pe prietenii vostri rusi!

Chiar nu puteti trai in pace sufleteasca, in continentul Europa?

Fierbe in voi ,,sangele panslav sau asiatic".

Bun si daca nu forau ei ce faceam cu el, il pastram acolo(ca nu avem tehnologie de forare la adancimea aia)?

https://oslo.mae.ro/romania-news/1193

Big Like!

Il pastram acolo, nu pentru urmasii nostri, ci pentru urmasii urmasilor nostri.

Amin!

Sa aveti o seara buna!

Link spre comentariu

Cand va creste tineretul mare, si numarul de 4 neuroni, sub forma de # la ceva mai mult, cat de cat...

Chiar n-ai rusine?

Daca tot asa merge treaba, tineretul ala de care zici crezi ca va sta in tara la nesfarsit, sa fie condus de hotii si analfabetii pe care ii pupati voi in dos?

Atunci sa va vad, cand nu va mai fi cine sa cotizeze la stat. Veti iesi si voi in strada, dar degeaba...

Link spre comentariu

Partea proasta este ca tineretul asta va trebui sa va asigure voua pensia! .... Dupa felul cum descrii tineretul nu prea sunt sanse sa fie capabili sa va asigure pensia si atunci ce faceti? ...

Dumnezeu stie,d-le Adrian! Ne miscam si noi in virtutea inertiei....cu setul de cunostinte acumulat pe vremea cand eram activi,mai pica cate ceva...cat sa nu murim de foame!

Link spre comentariu

Partea proasta este ca tineretul asta va trebui sa va asigure voua pensia! :rade: Dupa felul cum descrii tineretul nu prea sunt sanse sa fie capabili sa va asigure pensia si atunci ce faceti? :rzb

Da dece trebuie să ne asigure ”nouă” și pe tine te excluzi..cumva nu vrei să mai apuci pensia sau ce!?

Și în privința potenței tinerei generații ...să știi că și eu am ceva îndoieli...prea mulți tineri au fost crescuți în puf ...nu știu deloc cei aia munca și nevoia de a munci pentru a-și întreține propria persoană și familia !Și pentru asta suntem vinovați toți ăștia care așteptăm ”pensia” de la ei...cum ne-am așternut, așa dormim!

Editat de elmar
Link spre comentariu

Da dece trebuie să ne asigure ”nouă” și pe tine te excluzi..cumva nu vrei să mai apuci pensia sau ce!?

Mai am 2x ani pana la pensie (consider varsta de pensionare = 65 de ani desi in viitor se va duce lejer spre 70 de ani) si as fi idiot sa cred ca imi va da cineva pensie. Ce voi strange eu si voi pune deoparte aia va fi "pensia" din care voi trai. Deja unii incep sa ne "educe" cu prezenta robotilor printre noi si ne spun ca in viitor robotii vor fi cum sunt masinile astazi.

P.S. Oricum este din ce in ce mai greu sa lupt pentru a ajunge varsta de pensionare. Anul trecut de 7-8 ori era sa fiu luat pe capota pe trecerea de pietoni. Anul asta pana acum am "fost incercat" de doua ori dar ultima data .... era sa nu mai scap. Unde nu-i trecere cu semafor it's tricky to cross the street!!!

Editat de adrian_pic
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări