Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ne-am ales bine "partenerul strategic" ?

Postări Recomandate

Frunzarind pe net, a aparut la sugestii un clip...ne prea difuzat pe la noi. Prietenii stiu de ce.

Pentru cine are rabdare si antibiotice la indemana sa vada primele 10 minute...

Cum trateaza Putin reprezentanti ai Statele Unite, nu la vreun post de scandal, ci OFICIAL, in Duma de Stat.

Ingrijorator este nu modul in care ii trateaza, ci siguranta pe el si faptul ca puncteaza unde trebuie. Daca ar fi vorbit cu oficiali romani in modul asta, eu ca cetatean m-as simti umilit.

Link spre comentariu
Ideea este ca nu exista nicio reactie de partea americana. Asta imi aminteste de un alt episod, in care discursul lui Putin a fost identic:
acum 1 an si ceva, din "greseala" aviatia rusa a atins o baza americana in Siria. Reactia americana? Cateva cuvinte vagi de regret. Reactia lui Putin...una la fel de zeflemista..."partenerii americani sunt prea ametiti ca sa stie pe unde sunt bazele lor, desi ocupa de ani buni zona Golfului. Ne puteau informa unde sunt, ca sa le ocolim".
Intrebarea e, cum poate suporta partea americana umilinta si de ce Putin e asa sigur pe el?
Nu cumva sforile la Washinton au telecomanda la Moscova...?

PS: referitor la PIB si nivel de trai...exista o legenda, rusii sunt tare amarati. Eu am colindat ceva prin Europa si nu ca turist. Ucrainieni, romani, bulgari, africani, polonezi etc ocupa toate "sferele" muncii de jos, Dar nu am vazut un singur rus macar sa mature strada ori sa dea la lopata. Desi Europa e plina de rusi...ori sunt oameni de afaceri, ori buni meseriasi ori pusi in functii de conducere, ori...mafioti.

Deci rusii nu pleaca de foame din tara lor, precum ceilalti amarasteni. Asta ma face sa fiu convins ca ce stim noi sunt doar...legende :) Siguranta pe el a lui Putin e inca un argument ca ni se servesc....legende.....

Editat de Mark S
Link spre comentariu

PIB-ul rusesc este dependent de serviciile prestate de fete, vanzarea de alcool, petrol si arme. O tara de viitor, cu oameni bogati. Nimeni nu-si spala singur buda. De regula sunt majordomi din Franta si Elvetia.

Cum ar fi lumea daca s-ar reactiona "pe masura" la fiecare schimb de insulte? Cam ca la Bodega Elforum.

Mai sunt si alte dovezi ca rusnacii sunt cei mai cei din lume?

Link spre comentariu
Vizitator Seven77

Ca tot vorbesti de alegeri, unde "aleg" romanii? Si vorbesti de Bodega si insulte...Am ales "noi" anumiti moderatori sau au fost pusi?

https://www.elforum.info/topic/130337-va-curge-lapte-si-miere/?p=1637865

Suntem in marea majoritate un popor de nespalati, semidocti si incompetenti.

Unde in lumea larga poti afirma asa ceva fara consecintele de rigoare? Tu poti in Canada sa-i faci pe francezi imputiti si ei sa te mai si aprecieze slugarnic asa cum facem noi cu unii moderatori? Vorbim de alegeri...

Deci...daca pana si pe un forum nu noi am ales cum sa se vorbeasca despre noi, ce sa mai?

Link spre comentariu

Nu prea meriti tu raspuns, dar vreau sa corectez o greseala.

Canada este predominant anglofona.

Francezii sunt imputiti caci sunt aroganti. Cum detecteaza franceza canadiana, o schimba in engleza. Ca si cum engleza ar fi o limba la care sa exceleze.

In general, din cati cunosc pe aici, majoritatea "vin" de la Paris. Evident ca remarc tarana care le curge din pasaport. Sunt complexati, pierde vara, si incearca sa se dea mai interesanti decat sunt. Prosti, aia sunt cu siguranta.

Link spre comentariu

@seven777777;

Ce te mai doare adevarul...

2387 posturi, 10 ani de activitate, arhitect (moderator in sectiune corespunzatoare), 2 universitati. Sunt sigur ca am ajuns moderator, dintr-un accident...

O stii p-aia cu prostul si cu mortul?

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări