Mark S Postat Februarie 5, 2018 Partajează Postat Februarie 5, 2018 Frunzarind pe net, a aparut la sugestii un clip...ne prea difuzat pe la noi. Prietenii stiu de ce. Pentru cine are rabdare si antibiotice la indemana sa vada primele 10 minute... Cum trateaza Putin reprezentanti ai Statele Unite, nu la vreun post de scandal, ci OFICIAL, in Duma de Stat. Ingrijorator este nu modul in care ii trateaza, ci siguranta pe el si faptul ca puncteaza unde trebuie. Daca ar fi vorbit cu oficiali romani in modul asta, eu ca cetatean m-as simti umilit. https://www.youtube.com/watch?v=sYWZEjaC5AU Link spre comentariu
Mircea Postat Februarie 5, 2018 Partajează Postat Februarie 5, 2018 Puncteaza unde trebuie?! Eu nu pot sa cred (am urmarit 6-7 minute) cat de infantil poate sa fie in argumente. Dar n-ar trebui sa ma mir, o tara care se conduce cu cisma pe ceafa... Link spre comentariu
hpavictor Postat Februarie 5, 2018 Partajează Postat Februarie 5, 2018 Păi e că la noi : soldații ruși fac turism în Siria pentru oligarhii țarului . Soldații noștri vizitează Afganistanul pentru aliatul strategic și transatlantic . Asemanarile nu se opresc aici , dar eu da . Link spre comentariu
Stefan Postat Februarie 5, 2018 Partajează Postat Februarie 5, 2018 Da, l-am ales cat am putut de bine in situatia data. Credeti ca era mai bine cu "partenerul" din Est? O asa zisa colonie, cum am ajuns, nu-si permite luxul independentei. Link spre comentariu
hpavictor Postat Februarie 5, 2018 Partajează Postat Februarie 5, 2018 O , nu , cu partenerul din est avem deja o experiență groaznică , sper sa nu se mai repete vreodată în existența poporului român . Link spre comentariu
petreelectronic Postat Februarie 5, 2018 Partajează Postat Februarie 5, 2018 Daca am fi niste baieti cu scaun la cap, ar trebui sa ne avem bine cu toata lumea. Asa cum fac ungurii. Link spre comentariu
lukeme Postat Februarie 5, 2018 Partajează Postat Februarie 5, 2018 (editat) Unii sunt prieteni cu Putin pt ca a declarat ca granitele de dupa WWII nu sunt neaparat batute in cuie ( vezi Ucraina). Sa nu fim naivi... http://adevarul.ro/international/rusia/vladimir-bukovski-In-afara-rusia-nicio-alta-tara-europa-nu-modificat-granite-doilea-razboi-mondial-1_57cdb28f5ab6550cb8653abe/index.html Editat Februarie 5, 2018 de lukeme Link spre comentariu
-Atlas- Postat Februarie 5, 2018 Partajează Postat Februarie 5, 2018 Puncteaza unde trebuie?! Eu nu pot sa cred (am urmarit 6-7 minute) cat de infantil poate sa fie in argumente. Dar n-ar trebui sa ma mir, o tara care se conduce cu cisma pe ceafa... Buna Cu cizma pe ceafa si cu mana pe robinetul de gaze. -Atlas- Link spre comentariu
lukeme Postat Februarie 5, 2018 Partajează Postat Februarie 5, 2018 (editat) PIB-ul nostru a depasit anul trecut 10.000$ pe locuitor. R. Moldova si Ucraina de tarasc la 2200$, respectiv 2500$... periferia imperiului mentinuta in anarhie, razboi si saracie. Am ales bine ? Editat Februarie 5, 2018 de lukeme Link spre comentariu
Mark S Postat Februarie 5, 2018 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2018 (editat) Ideea este ca nu exista nicio reactie de partea americana. Asta imi aminteste de un alt episod, in care discursul lui Putin a fost identic: acum 1 an si ceva, din "greseala" aviatia rusa a atins o baza americana in Siria. Reactia americana? Cateva cuvinte vagi de regret. Reactia lui Putin...una la fel de zeflemista..."partenerii americani sunt prea ametiti ca sa stie pe unde sunt bazele lor, desi ocupa de ani buni zona Golfului. Ne puteau informa unde sunt, ca sa le ocolim". Intrebarea e, cum poate suporta partea americana umilinta si de ce Putin e asa sigur pe el? Nu cumva sforile la Washinton au telecomanda la Moscova...? PS: referitor la PIB si nivel de trai...exista o legenda, rusii sunt tare amarati. Eu am colindat ceva prin Europa si nu ca turist. Ucrainieni, romani, bulgari, africani, polonezi etc ocupa toate "sferele" muncii de jos, Dar nu am vazut un singur rus macar sa mature strada ori sa dea la lopata. Desi Europa e plina de rusi...ori sunt oameni de afaceri, ori buni meseriasi ori pusi in functii de conducere, ori...mafioti. Deci rusii nu pleaca de foame din tara lor, precum ceilalti amarasteni. Asta ma face sa fiu convins ca ce stim noi sunt doar...legende Siguranta pe el a lui Putin e inca un argument ca ni se servesc....legende..... Editat Februarie 5, 2018 de Mark S Link spre comentariu
lukeme Postat Februarie 6, 2018 Partajează Postat Februarie 6, 2018 Da, m-ai convins... dar sa stii ca daca pretul petrolului ajunge la 30$, PIB-ul Rusiei va fi cam la nivelul Namibiei. Link spre comentariu
Mircea Postat Februarie 6, 2018 Partajează Postat Februarie 6, 2018 PIB-ul rusesc este dependent de serviciile prestate de fete, vanzarea de alcool, petrol si arme. O tara de viitor, cu oameni bogati. Nimeni nu-si spala singur buda. De regula sunt majordomi din Franta si Elvetia. Cum ar fi lumea daca s-ar reactiona "pe masura" la fiecare schimb de insulte? Cam ca la Bodega Elforum. Mai sunt si alte dovezi ca rusnacii sunt cei mai cei din lume? Link spre comentariu
Vizitator Seven77 Postat Februarie 6, 2018 Partajează Postat Februarie 6, 2018 Ca tot vorbesti de alegeri, unde "aleg" romanii? Si vorbesti de Bodega si insulte...Am ales "noi" anumiti moderatori sau au fost pusi? https://www.elforum.info/topic/130337-va-curge-lapte-si-miere/?p=1637865 Suntem in marea majoritate un popor de nespalati, semidocti si incompetenti. Unde in lumea larga poti afirma asa ceva fara consecintele de rigoare? Tu poti in Canada sa-i faci pe francezi imputiti si ei sa te mai si aprecieze slugarnic asa cum facem noi cu unii moderatori? Vorbim de alegeri... Deci...daca pana si pe un forum nu noi am ales cum sa se vorbeasca despre noi, ce sa mai? Link spre comentariu
Mircea Postat Februarie 6, 2018 Partajează Postat Februarie 6, 2018 Nu prea meriti tu raspuns, dar vreau sa corectez o greseala. Canada este predominant anglofona. Francezii sunt imputiti caci sunt aroganti. Cum detecteaza franceza canadiana, o schimba in engleza. Ca si cum engleza ar fi o limba la care sa exceleze. In general, din cati cunosc pe aici, majoritatea "vin" de la Paris. Evident ca remarc tarana care le curge din pasaport. Sunt complexati, pierde vara, si incearca sa se dea mai interesanti decat sunt. Prosti, aia sunt cu siguranta. Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 6, 2018 Partajează Postat Februarie 6, 2018 @seven777777; Ce te mai doare adevarul... 2387 posturi, 10 ani de activitate, arhitect (moderator in sectiune corespunzatoare), 2 universitati. Sunt sigur ca am ajuns moderator, dintr-un accident... O stii p-aia cu prostul si cu mortul? Link spre comentariu
Postări Recomandate