Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

bazait subwoofer

Vizitator kartys

Postări Recomandate

salut am cumparat azi un sistem 2.1 cu bluethoot serioux de 60 w rms si are un barait brum deranjant atat pe sateliti chiar si cand stins din telecomanda tot baraie asa urat m-am uitat pe comentarii nu e doar la mine vad ca si altii mai au acelasi defect inseamna ca asa e facut el se poate rezolva ceva? sa fie din ntransformator sa-l schimb s-au? 

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 25
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Dorutz Nicushor

6

• validae

5

• Marian

2

• galagie38

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Dacă nou fiind face aşa, ce poţi spera în viitor ? Eu l-aş duce înapoi frumos şi aş lua altceva.Dacă ar fi de la transformator s-ar auzi doar în cutia basului, nu şi-n sateliţi.Acela e brum de filtrare proastă, ori diode cu zgomot.Se poate rezolva dar nu foarte simplu şi nu cred că merită să repari pe banii tăi un lucru prost realizat şi în garanţie...

Link spre comentariu

Putin probabil sa fie filtrare defectuoasa ori diode cu zgomot.

In gol si in stand-by ( ca si asa se aude acel zgomot ) sunt arhisuficiente si cateva sute de uF pe post de filtrare, chiar si la traf de retea, pentru eliminare brum retea.

Iar de la diode greu de crezut sa fie, nu tin minte sa fi auzit vreodata zgomote la chinezarii cu diode redresoare nesbuberizare.

@Dorutz Nicushor sistemul este conectat prin cabluri de semnal la PC/laptop ori alta sursa de semnal?
Ori te folosesti numai de functia bluetooth?

Daca ai ceva cabluri de semnal conectate la ceva, atunci deconecteaza-le si vezi daca asa se mai aude ceva. 
Ideea e sa ramane doar cablul de alimentare conectat la priza, asa daca mai ai totusi zgomot macar stii ca nu-s probleme de bucle de masa la conexiuni.

PS: Incearca sa inregistrezi cu telefonul zgomotul despre care zici ca se aude, si pune-l cumva aici.

Link spre comentariu

fratilor am umblat deja in el am zis duca=se nu l mai dau inapoi daca  se face bine daca nu iar bine l-am dat la cineva care se pricepe cat de cat a incercat cu niste tranzistori s-au nu stie ce qestii una de 500 si una de 1000 si tot la fel nu i-a dat de cat a zis ca mai mult nu depinde de el sincer pe cablu nu l-am folosit doar pe bluethoot si pe card pe usb deci mediile lui de citire eu doar pt tv l-am luat recunosc am facut o prostie l-am vazut asa ieftin puy mei o sa fac o inregistrare si o sa pun aici ma gandea-am daca s-ar putea schimba transformatorul d alimentare 

Link spre comentariu

si sa-l dau inapoi am sunat la firma innainte sa umblu in el; si mi-au zis ca atata timp cat a fost sigilat nu e vina lor doar daca era resigilat il pute-am  inapoia oricum numai conteaza la 150 d roni e valabil cu zero va multumesc pt raspuns

Link spre comentariu

o sa incerc azi si conectat la cabluri qestia e ca tv.ul asta de l-am luat acum nu are mufa de casti are bluethoot optic si rca uri din alea cu galben ca pt il luasem ca asa sisteme fara bluethoot mai amvreo 2 un genius si un Logiteck de ani d zile si merg de rup  

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

Renunti prea usor, pana si tda2030 sau a maj banala schema tranzistoritata au de regula cu intrarea pusa la masa zgomot destul de mic.

Deci sigur sunt ceva probleme pe undeva in interior, de asta iti cerusem sa inregistrezi sunetul zgomotului pentru a ajuta la identificarea lui.

Poti pune osciloscop pe iesire sa vezi si cum arata acel zgomot, e ceva brum de retea ori sunt ceva oscilatii, etc...

Multe se pot face pana sa se catalogheze un montaj ca fiind nefunctional.

Link spre comentariu

De unde sa aiba el osciloscop?

Daca avea osciloscop cred ca gasea singur problema pt ca nu-si cumpara orice incepator osciloscop.

Macar ceva poze clare din interior la placa daca ar fi pus pt ca tot a zis ca l-a desfacut.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

da multumesc frumos pt raspunsuri.....credeam ca e ceva usor dar n-are rost...... l-am bagat in cutie si l-am aruncat in pod poate gaesc sa-l dau la cineva nu l folosesc mi am luat altul 

Link spre comentariu

Văd că la IP apari ca fiind din zona Municipiului Craiova, poate mi-l aduci într-o zi.Chiar m-ai făcut curios şi e păcat să nu fie reparat.Vorbim prin MP dacă eşti interesat..

Editat de validae
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări