Vizitator kty_star Postat Iunie 18, 2007 Partajează Postat Iunie 18, 2007 Daca ma poate ajuta cineva cu o schema de spliter (sumator) pasiv in 5 Ghz as ramane profund indatorat.Am vazut unu comercial dar nu am fost in stare sa-i fac o poza la momentul oportun (a cablajului-3 linii realizate pe cablaj si cateva rezistente).Multumesc anticipat. Link spre comentariu
Vizitator kty_star Postat Iunie 20, 2007 Partajează Postat Iunie 20, 2007 Chiar nu ma poate nimeni ajuta macar cu o formula de calcul sau cu vre-un sfat ceva? Link spre comentariu
Yo4You Postat Iunie 20, 2007 Partajează Postat Iunie 20, 2007 Momentan nu am scule sa pot trece in banda SHF deci nu am cum sa te ajut.Ceea ce am vazut si eu sunt inductante linii facute pe cablaj nushtiu cum calculate.Poate in viitorul apropia fac transverter 1296/144Mhz. Link spre comentariu
pisoiu Postat Iunie 20, 2007 Partajează Postat Iunie 20, 2007 Ai nevoie de o structura wilkinson. Poate fi folosita atat ca si splitter, cat si combiner. http://www.microwaves101.com/encycloped ... itters.cfm /pisoiu Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum