DIYWorks Postat Februarie 4, 2018 Partajează Postat Februarie 4, 2018 Salutare tuturor! Am recuperat din amplificatorul numit mai sus partea de corectie si volum spre a o folosi in alt amplificator dar am cateva nelamuriri: 1.Corectorul se alimenteaza tot la 33V ca cel din A 350? 2.Nu sunt sigur ca am identificat legaturile bine.Mai jos am atasat o fotografie cu acest corector si as dori,daca binevoiti,sa-mi spuneti daca am dedus legaturile corect. Firul rosu si negru-alimentarea corectorului Firele de semnal albastru-galben-iesirea corectorului Firele rosu-alb-albastru intrarea in potentiometrul de volum Firele verde-galben-gri iesirea din potentiometrul de volum spre intrarea corectorului La intrare in potentiometru nu cred ca le-am nimerit,in mod normal,nu trebuia sa se faca tot cu cabluri ecranate de la preamplificator pana la potentiometrul de volum si pana la corector? 3.Acel comutator mono-stereo cum poate fi anulat sau daca nu-l anulez va putea fi folosit in continuare fara probleme in alt amplificator? Apreciez orice ajutor sau sugestie.Va multumesc! Link spre comentariu
q_acdc Postat Februarie 4, 2018 Partajează Postat Februarie 4, 2018 305-alimentare plus 33v , 33 minus, 201 intrare semnal(500mv), 303 si 304 iesire semnal (pt etajul final) . CF - strap 207-205 sau strap 207-209. Link spre comentariu
DIYWorks Postat Februarie 4, 2018 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2018 Pe acestea le-am nimerit si eu,ma intereseaza mai mult 302-31-301 si 202-21-203.Astea ar fi intrarile de semnal in corector(302-31-301) si in butonul de volum( 202-21-203)? Link spre comentariu
q_acdc Postat Februarie 4, 2018 Partajează Postat Februarie 4, 2018 Legaturile de interconectare module sun facute!(cel putin se vede in poza) Link spre comentariu
DIYWorks Postat Februarie 4, 2018 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2018 Da,asa l-am scos,dar eu vreau sa stiu daca prin 202-21-203 se baga semnal.Sunt nedumerit pentru ca nu sunt fire ecranate Link spre comentariu
q_acdc Postat Februarie 4, 2018 Partajează Postat Februarie 4, 2018 (editat) Da! intrare semnal!(202 203 )Din ce tin minte nu are fir ecranat deoarece era foarte apropiat de tastele de sursa ,ecranat era doar spre comutatorul putere iesire.(amintiri din 1988) Editat Februarie 4, 2018 de q_acdc Link spre comentariu
DIYWorks Postat Februarie 4, 2018 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2018 Da,asa este,era doar pana la selectorul de surse,atat Link spre comentariu
DIYWorks Postat Februarie 4, 2018 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2018 As vrea sa-l alimentez cu o tensiune mai mica de 33V,sa zicem 12....15V.Ce modificari ar trebui sa fac? Link spre comentariu
sesebe Postat Februarie 5, 2018 Partajează Postat Februarie 5, 2018 Cauți altul. Asta nu merge bine la o tensiune asa de mica iar ca să-l modifici ai de schimbat o căruță de piese. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum