Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Schema de programator pe USB pt AVR..testata

Vizitator Tarsil

Postări Recomandate

Vizitator Tarsil

Poate cineva sa-mi dea un link catre o schema de programator pe USB pt AVR (tot pachetu')...preferabil fara FT232 :prayer: ca-i tare greu de lipit ce am gasit :smt003 Ev ceva cu un uC Atmega folosit la conversieaaa....si sa fie si testata schema daca se poate..Cer prea mult? :smt003

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 59
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• nana

15

• XAN77

12

• criss

7

• JQ

5

Top autori în acest subiect

Vizitator Tarsil

Idea era sa fie testat de cineva DP forum.Oricum multumesc pentru link...e tare de tot :smt003 gata realizat si la un pret mai mult decat OK.

Link spre comentariu
  • 8 luni mai târziu...

Salut care schema ai facut-o de acolo ... cea cu diodele zener pt limitare pe USB ... a mers ok ma intereseaza daca recunoaste singur semnalu de programare si cel de transmitere date pt conversie TX RX pt standardul RS232.

Link spre comentariu

da aia este schema, singura din link de altfel, nu merge pe partea de conversie rx/tx pentru ca nu e implementat software, dupa cum scrie pe site (Planned: serial interface to target) deci e ceva planificat, inca neimplementat. Asta daca am inteles eu bine la ce te referi...

Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...
Vizitator AdyF

Salut , ca sa nu mai deschid alt topic scriu aici ...

Are cineva un link , sau o schema plus firmware ... pentru un programator pe usb care sa fie suportat de AVR Studio 4 ?

Am realizat montajul de aici : http://www.fischl.de/usbasp/ dar nu e suportat de AVR Studio ...

Multumesc

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

l-am construit si eu pe cel de la fischl, insa nu-mi fucntioneaza. se aprinde ledul de pe pinul 24(atmega8) iar windows-ul nu-l recunoaste. As dori eventual sa cumpar unul, am vazut ca pe siteul asta hi end nu mai e valabil. Are cineva de vanzare, nu ma intereseaza sa arate bine ci doar sa functioneze. merci

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări