Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Reparatie centrala Ariston Uno

Misu atu 59

Postări Recomandate

Ar putea fi de vină circuitul de aprindere sau cel de supraveghere a flăcării.Greu de spus fără a vedea placa și a face ceva măsurători.Poate luați legătura cu dl. Toni Mărginean și v-o verifică dânsul, dacă nu mă-nșel locuiește tot în Cluj.Eu aș repara doar placa,  decât să cumpăr alta nouă, fiindcă la vechimea centralei e mai bine să schimbați centrala cu totul decât s-o cârpiți continuu. Am impresia că centrala a fost cam păguboasă de la început, dat fiind atâtea defectări....

Editat de validae
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• validae

7

• Misu atu 59

3

• calul

1

Vizitator Stefan Farago
Acum 2 minute, validae a spus:

Ar putea fi de vină circuitul de aprindere sau cel de supraveghere a flăcării.Greu de spus fără a vedea placa și a face ceva măsurători.Poate luați legătura cu dl. Toni Mărginean și v-o verifică dânsul, dacă nu mă-nșel locuiește tot în Cluj.

In regula. Va multumim frumos. Am sa incerc sa-l gasesc cumva pe acest domn. Daca totusi gasiti un numar de telefon sau o adresa unde l-as putea contacta, v-as fi recunoscator. Va multumim frumos si va dorim noapte buna!  :-)

Link spre comentariu
Vizitator Stefan Farago
Acum 4 minute, validae a spus:

Domnul Toni e coleg de forum, puteți să-l contactați prin mesaj privat.Am avut acum un an și ceva numărul dânsului dar din păcate nu-l mai am.

Da da, intre timp l-am gasit. Tocmai i-am scris pe FB. Nu avem posibilitatea sa cumparam o centrala noua, cred ca ar trebui reparata placa asta electronica si totul ar functiona bine ...cred .. :-)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări