validae Postat Noiembrie 20, 2018 Partajează Postat Noiembrie 20, 2018 (editat) Ar putea fi de vină circuitul de aprindere sau cel de supraveghere a flăcării.Greu de spus fără a vedea placa și a face ceva măsurători.Poate luați legătura cu dl. Toni Mărginean și v-o verifică dânsul, dacă nu mă-nșel locuiește tot în Cluj.Eu aș repara doar placa, decât să cumpăr alta nouă, fiindcă la vechimea centralei e mai bine să schimbați centrala cu totul decât s-o cârpiți continuu. Am impresia că centrala a fost cam păguboasă de la început, dat fiind atâtea defectări.... Editat Noiembrie 20, 2018 de validae Link spre comentariu
Vizitator Stefan Farago Postat Noiembrie 20, 2018 Partajează Postat Noiembrie 20, 2018 Acum 2 minute, validae a spus: Ar putea fi de vină circuitul de aprindere sau cel de supraveghere a flăcării.Greu de spus fără a vedea placa și a face ceva măsurători.Poate luați legătura cu dl. Toni Mărginean și v-o verifică dânsul, dacă nu mă-nșel locuiește tot în Cluj. In regula. Va multumim frumos. Am sa incerc sa-l gasesc cumva pe acest domn. Daca totusi gasiti un numar de telefon sau o adresa unde l-as putea contacta, v-as fi recunoscator. Va multumim frumos si va dorim noapte buna! :-) Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 20, 2018 Partajează Postat Noiembrie 20, 2018 Domnul Toni e coleg de forum, puteți să-l contactați prin mesaj privat.Am avut acum un an și ceva numărul dânsului dar din păcate nu-l mai am. Link spre comentariu
Vizitator Stefan Farago Postat Noiembrie 20, 2018 Partajează Postat Noiembrie 20, 2018 Acum 4 minute, validae a spus: Domnul Toni e coleg de forum, puteți să-l contactați prin mesaj privat.Am avut acum un an și ceva numărul dânsului dar din păcate nu-l mai am. Da da, intre timp l-am gasit. Tocmai i-am scris pe FB. Nu avem posibilitatea sa cumparam o centrala noua, cred ca ar trebui reparata placa asta electronica si totul ar functiona bine ...cred .. :-) Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 20, 2018 Partajează Postat Noiembrie 20, 2018 Și eu cred că poate fi reparată placa, la vechimea centralei fiind cea mai convenabilă soluție... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum