icar Postat Februarie 3, 2018 Partajează Postat Februarie 3, 2018 (editat) Nu rideti de intrebare, dar unde nu-mi iese, nu-mi iese si gata, adica la filetele in toli. Am un aerograf care are un filet pentru furtun. Masurat cu sublerul are 4,9 mm, deci nu este M5, oricum pasul e fin. In inch ar avea 0,194. Vreau sa fac o reductie, defapt invers, de la acest filet la un filet de 1/8". Adica o chestie de genul acesta: Nu e un desen tocmai academic, dar se intelege ce vreau. Multumiri! Editat Februarie 3, 2018 de icar Link spre comentariu
daniels Postat Februarie 3, 2018 Partajează Postat Februarie 3, 2018 Cred ca faci o confuzie. Filetul metric are ughiul la varf de 60*, iar cel in inch de 55*. Cauta un surub M5 si incearca filetul. Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Februarie 3, 2018 Partajează Postat Februarie 3, 2018 (editat) M5 ar trebui sa aibe 4,7 pe interior din ce stiu , Posibil sa fie ceva filet englez (toli sau inci ) dar de ce nu modifici filetul sa zicem in 6 ori nu permite piesa? Editat Februarie 3, 2018 de pop_ady44 Link spre comentariu
alcon Postat Februarie 3, 2018 Partajează Postat Februarie 3, 2018 Si eu m-am lovit de aceasta problema, indiferent daca este filet metric sau in inch conteaza foarte mult pasul filetului. Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 3, 2018 Partajează Postat Februarie 3, 2018 Posibil M5 cu pas fin. Am cautat in tabel, si se incadreaza. Niste lere de filete erau bune. Link spre comentariu
icar Postat Februarie 3, 2018 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2018 Am incercat piulita M5 dar nu merge. Filetul nu se mai poate modifica, e prins pe corpul aerografului. Da, idea cu lera e buna! 1 Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 3, 2018 Partajează Postat Februarie 3, 2018 Daca difera pasul, nu merge. Link spre comentariu
icar Postat Februarie 3, 2018 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2018 Stiu, asta specificasem si la inceput, ca nu-i M5. Am pe undeva o lera, daca dau de ea, o sa incerc sa vad cum sta treaba. Link spre comentariu
elmar Postat Februarie 3, 2018 Partajează Postat Februarie 3, 2018 Probabil că e vorba de un filet gaz... 1 Link spre comentariu
icar Postat Februarie 7, 2018 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2018 Gata, s-a rezolvat!!! Este intr-adevar filet de M5X0,5. Am gasit si reductia, problema e rezolvata. Multumiri tuturor pentru ajutor!!! Elmar, multumesc pentru tabel, foarte util!!!! 1 Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 7, 2018 Partajează Postat Februarie 7, 2018 Da, deci M5, pas fin. Ăsta are pasul de 0,5... Nu? Link spre comentariu
icar Postat Februarie 8, 2018 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2018 Da, in cazul de mai sus, e filet de 0,5 mm. Link spre comentariu
alcon Postat Februarie 8, 2018 Partajează Postat Februarie 8, 2018 V-am spus, pasul este extrem de important! Link spre comentariu
icar Postat Februarie 8, 2018 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2018 Da, corect! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum