Vizitator sang Postat Februarie 2, 2018 Partajează Postat Februarie 2, 2018 Va salut, AM achizitionat in urma cu ceva timp un ministrung SP80. La demontarea axului principal, pentru a verifica starea lagarelor si a repozitiona penele cu filet care expandeaza lagarele (fostul proprietar folosea 2 cuie de 5 mm in lucul celor 2 suruburi), am ciobit pe o bucata de 50 mm fulia mare din grupul monobloc de fulii de pe axul strungului. Presupun ca nu mai poate fi reconditionata si as dori - contra cost - sa-mi faca cineva alt grup de fulii identic cu cel original. Fulia originala este din fonta. Presupun ca este ok si din Aluminiu. Multumesc. Link spre comentariu
invest20042001 Postat Februarie 6, 2018 Partajează Postat Februarie 6, 2018 (editat) faceti rost de material si v-o fac eu. Trimiteti modelul si materialul prin curier si o rezolvam. Editat Februarie 6, 2018 de invest20042001 Link spre comentariu
invest20042001 Postat Februarie 12, 2018 Partajează Postat Februarie 12, 2018 .....................cu multa placere. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum