dan_b11 Postat Februarie 1, 2018 Partajează Postat Februarie 1, 2018 (editat) Va salut, va rog daca este cineva care are la indemana vreo placa din titlu si poate sa-mi spuna valorile componentelor incercuite de mine in pozele atasate raman dator. Pe placa pe care o am lipsesc cu desavarsire(se vede ca au fost dezlipite) Diodele banuiesc ca ar fi ceva in genul 1N4007 dar cele doua rezistente n-am nici cea mai vaga idee iar pe net nu am gasit o poza cu rezolutie suficient de mare sa se inteleaga ceva. Multumesc anticipat. Editat Februarie 1, 2018 de dan_b11 Link spre comentariu
dan_b11 Postat Februarie 4, 2018 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2018 Inca mai caut. Din cate centrale la care am avut acces(vreo 5) toate au avut modelul vechi de placa. Link spre comentariu
pici Postat Februarie 23, 2018 Partajează Postat Februarie 23, 2018 Diodele sunt 1n4007,iar rezistentele de la stanga(tranzistorul) la dreapta 4K7 respectiv 100K Link spre comentariu
dan_b11 Postat Februarie 27, 2018 Autor Partajează Postat Februarie 27, 2018 Multumesc, imi cam pierdusem speranta. Ramane sa si o testez sa vad daca merge. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum