dutu590 Postat Februarie 1, 2018 Partajează Postat Februarie 1, 2018 stie cineva cum se conecteaza aceasta interfata la mufa MFD2, magazia CD ? are cablul taiat......si nu stiu cum sa il leg in mufa !!! https://postimg.org/gallery/2fyz2p1xa/ Link spre comentariu
dutu590 Postat Februarie 3, 2018 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2018 vin cu o rugaminte:am un astfel de adaptor si a fost dat jos de pe masina de un destept care a taiat cablul dintre adaptor si MFD2..............problema este ca am pierdut bucata de cablu cu mufa alba, 12 pini. Ati putea - va rog mult - sa faceti o corespondenta a pinilor de la mufa adaptor la pinii de la mufa alba ( care pin de la adaptor in ce pin merge la mufa alba )multumesc Link spre comentariu
dutu590 Postat Februarie 4, 2018 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2018 ms, am primit raspuns pe un alt site mai putin tehnic, dar cu oameni mai amabili ! Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 12, 2018 Partajează Postat Februarie 12, 2018 Probabil de la cineva care are așa ceva ,sau are corespondență fiindcă altfel e greu de ghicit. Link spre comentariu
dutu590 Postat Februarie 16, 2018 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2018 da, de la cineva care avea asa ceva am primit ajutor......pe ghicite nu merge ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum