marius75 Postat Februarie 1, 2018 Partajează Postat Februarie 1, 2018 Salut. PC-ul trage screenshot (doar cand navighez), pe care le salveaza in format .png in Application data. Nu stiu daca e normal sau e vreun program de speonaj d'ala. Multumesc. Link spre comentariu
validae Postat Februarie 1, 2018 Partajează Postat Februarie 1, 2018 Eu cred că aveți ceva programel în PC care face asta, fiindcă dacă era doar o problemă de contact aleator cu butonul ,,PrtSc,, al tastaturii, printul realizat nu s-ar fi salvat automat.....dar aici e ceva care poate face asta automat. Verificați ce programe legitime ar putea face acest lucru și dezactivați opțiunea respectivă. Dați o scanare cu programe antimalware... Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Februarie 1, 2018 Partajează Postat Februarie 1, 2018 Sa nu fie Mozilla de fapt care salveaza in cache unele imagini. Nu se vede calea intreaga unde e de fapt fisierul. Oricum par fisiere temporare. Link spre comentariu
marius75 Postat Februarie 5, 2018 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2018 (editat) Multumesc de raspunsuri! Intr-adevar, nu e vorba de problema de contact la tasta "print screen". Singurul program legitim care ar putea face asta e M. Firefox, de altfel si localizarea printurilor indica asta. Intrebarea ar fi daca face asa la toata lumea care foloseste programul? (adica sa nu fie eu mai spionat ca altii). O sa fac si o scanare cu antivirusul... Fisierele or fi ele temporare, dar mie tot nu-mi convine ca se salveaza in PC. Editat Februarie 5, 2018 de marius75 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum