iuli10 Postat Februarie 1, 2018 Partajează Postat Februarie 1, 2018 Salut! Am o tabletă Vonino, care de ceva timp are defectul care se vede în pozele de mai jos. Am schimbat bateria, și am curățat conectoarele ce vin de la display. Tot așa face și după... Care ar putea fi problema? Mulțumesc! Link spre comentariu
validae Postat Februarie 1, 2018 Partajează Postat Februarie 1, 2018 Ar putea fi contactul dintre panelul display-ului și folia flexibilă, în acest caz nu ai altă soluție în afară schimbarea display-ului.Dar ar fi bine să duci tableta la un centru care se ocupă cu așa ceva, acolo poate testa mai bine și vezi dacă rentează o astfel de soluție.Dacă tableta a costat cam 200 Lei, ar putea fi mai rentabil să-ți iei încă una identică, așa ai piese de schimb.Altfel, display-ul nou ar putea costa peste 100 Lei cu manoperă cu tot... Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 1, 2018 Partajează Postat Februarie 1, 2018 Defectul ar parea din display , dar daca nu este alt display de proba atunci este ffoarte greu de spus , mai poate fi si alceva defect Link spre comentariu
Patrickr99 Postat August 26, 2018 Partajează Postat August 26, 2018 E clar o defectiune la display...o solutie ar fi schimbarea lui. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum