Vizitator Postat Ianuarie 31, 2018 Partajează Postat Ianuarie 31, 2018 Salut, am programatorul de la Craiova si l-am folosit ff putin dar si-a facut treaba. Cred ca nu l-am folosit de 1 an. Azi am vrut sa citesc o mem 11ak36 si mi-a dat mesajul: Pt mine calculatorul este o scula ca si un letcon, nu stiu sa operez asupra lui. Link spre comentariu
Spitfire Postat Ianuarie 31, 2018 Partajează Postat Ianuarie 31, 2018 Lipitura rece pe undeva, prin programator/cablu intrerupt...sau memorie defecta. Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 31, 2018 Partajează Postat Ianuarie 31, 2018 Cu memoria scoasa ce ar trebui sa afiseze daca dau comanda Read All? Link spre comentariu
adydep Postat Ianuarie 31, 2018 Partajează Postat Ianuarie 31, 2018 (editat) Cu memoria scoasa,la comanda Read All ,sau cu cablul de alimentare deconectat,trebuie sa afiseze Cand afisaza este problema de comunicare pe RS232 intre AD-MEM si calculator. Ca sa functioneze corect intrati la "Setup" si bifati ,apoi clik pe "calibration" ,clik pe "yes" si trebuie sa apara "calibration ok". Cu memoria defecta apare "abort". Pentru 24Cxx K1 si K2 spre dreapta(adica spre integrat),adresele si r/w la gnd. Editat Ianuarie 31, 2018 de Andrei Tabacaru Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 31, 2018 Partajează Postat Ianuarie 31, 2018 Multumesc, am dat calibrare si primesc acelasi mesaj. Cu alimentarea scoasa-acelasi mesaj. Am sa verific continuitate cablu. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 31, 2018 Partajează Postat Ianuarie 31, 2018 La probe ce mesaj spune? test failed sau ok Link spre comentariu
dan-a2 Postat Ianuarie 31, 2018 Partajează Postat Ianuarie 31, 2018 Verificati daca este setat corect la portul serial COM 1 sau COM 2 Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 31, 2018 Partajează Postat Ianuarie 31, 2018 (editat) Alimentat sau nealimentat, fara memorie da mesajul Device not responding Eu am COM1 si COM3. Pe 1 la probe scrie ok, daca selectez 3 la probe scrie FAIL. REVIN: nealimentat--- cu voltmetrul, pe 2 pini ce vin la 4k7 fiecare am -9,3V.; pe al treilea care vine la un 4k7 am -8,5V. Cand dau comanda READ se modifica potentialul in cei 3 pini. Ce am mai observat, in pin 8 am doar 2,5V, nu m-am gandit pana acum sa o masor. Editat Ianuarie 31, 2018 de Vizitator Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 31, 2018 Partajează Postat Ianuarie 31, 2018 REZOLVAT!!! Pe langa manunchiul de boli cronice una mai perfida se pare ca imi da tarcoale. Ma ingrijoreaza dar nu e nimeni vinovat. Sper sa ma lase sa va mai stresez cativa ani pe aici. Defectul pt care am incercat rescrierea persista. O sa va deranjez probabil la un subiect 11ak36 daca nu rezolv singur. Multumesc pt ajutor. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum