Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Programator MEM01

Vizitator

Postări Recomandate

Salut, am programatorul de la Craiova si l-am folosit ff putin dar si-a facut treaba. Cred ca nu l-am folosit de 1 an. Azi am vrut sa citesc o mem 11ak36 si mi-a dat mesajul:

eroare.jpg

Pt mine calculatorul este o scula ca si un letcon, nu stiu sa operez asupra lui.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Spitfire

1

• dan-a2

1

• Florinel TV

1

• adydep

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Cu memoria scoasa,la comanda Read All ,sau cu cablul de alimentare deconectat,trebuie sa afiseze

post-243815-0-93704900-1517402851_thumb.png

Cand afisaza post-243815-0-46023300-1517403114_thumb.png este problema de comunicare pe RS232 intre AD-MEM si calculator.

Ca sa functioneze corect intrati la "Setup" si bifati post-243815-0-11429200-1517403253_thumb.png ,apoi clik pe "calibration" ,clik pe "yes" si trebuie sa apara "calibration ok".

Cu memoria defecta apare "abort".

Pentru 24Cxx K1 si K2 spre dreapta(adica spre integrat),adresele si r/w la gnd.

Editat de Andrei Tabacaru
Link spre comentariu

Alimentat sau nealimentat, fara memorie da mesajul Device not responding

Eu am COM1 si COM3. Pe 1 la probe scrie ok, daca selectez 3 la probe scrie FAIL.

REVIN: nealimentat--- cu voltmetrul, pe 2 pini ce vin la 4k7 fiecare am -9,3V.; pe al treilea care vine la un 4k7 am -8,5V. Cand dau comanda READ se modifica potentialul in cei 3 pini.

Ce am mai observat, in pin 8 am doar 2,5V, nu m-am gandit pana acum sa o masor.

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

REZOLVAT!!! Pe langa manunchiul de boli cronice una mai perfida se pare ca imi da tarcoale. Ma ingrijoreaza dar nu e nimeni vinovat. Sper sa ma lase sa va mai stresez cativa ani pe aici.

Defectul pt care am incercat rescrierea persista. O sa va deranjez probabil la un subiect 11ak36 daca nu rezolv singur. Multumesc pt ajutor.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări