neagu Postat Ianuarie 30, 2018 Partajează Postat Ianuarie 30, 2018 Salutare tuturor, ma poate ajuta cineva cu un sfat in legatura cu pinul 2 (AFC) al trafului de linii. Ce teniune poate fi pe acest pin, cumva 46v? Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 30, 2018 Partajează Postat Ianuarie 30, 2018 Nu stiu ce tensiune este pe acel pin dar daca nul conectezi pleaca imaginea intr-o parte , cred ca ai schimbat traful si iai pus alceva asa este? daca da se poate face o modificare Link spre comentariu
neagu Postat Ianuarie 30, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2018 Am la acest tv traful ars....dar prin debara am un traf cu aceiasi configuratie cu aceleasi inscriptii pe cablaj in dreptul fiecarui pin dar la pinul 2 la unul scrie AFC si la altul 46v de aici a plecat toata problema de am intrebat Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 30, 2018 Partajează Postat Ianuarie 30, 2018 Spune ce scrie pe cele 2 trafuri sa vedem daca sunt compatibile Link spre comentariu
neagu Postat Ianuarie 30, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2018 (editat) Cel defect este fcm20a015 iar pe celalalt nu mai pot descifra decat 20a001. La cel deal doilea ni mai am tot cablajul sa stiu de unde provine ci am doar traful cu bucata de cablaj de sbu el cum sa rupt Editat Ianuarie 30, 2018 de neagu Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 30, 2018 Partajează Postat Ianuarie 30, 2018 fcm20a015 = HR7471 Deci il poti pune numai pinul 2 il lasi liber sau tai cablajul si incearca asa , daca imaginea se duce intr-o parte atunci incearca cu rezistenta din pinul 2 continuare cu cablajul intrerupt rezistenta sa inceapa cu 100k si tot scazi adica incerci cu rezitente mai mici pina se centreaza imaginea , sau mai este o varianta dai 2 spire pe ferita un capat lipesti la filament firul cald si celalalt unde vine AFC si ai rezolvat problema , sper sa vii cu rezultate bune succes Link spre comentariu
neagu Postat Ianuarie 30, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2018 Multumesc voi cumpara traful mentionat de dvs si incerc variantele. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 30, 2018 Partajează Postat Ianuarie 30, 2018 Multumesc voi cumpara traful mentionat de dvs si incerc variantele. Pai daca cumperi traful indicat de mine atunci nu trebuie decit sal pui la loc si tv-ul merge , deci acest traf original fcm20a015 este HR7471 si nu trebuie sai mai faci nimic , eu ma refeream la cel care il ai si nu se mai cunoaste eticheta de pe el , dar mai bine cumpara unul si ai rezolvat problema Link spre comentariu
dan cod Postat Ianuarie 31, 2018 Partajează Postat Ianuarie 31, 2018 AFCul se poate lua de pe înfășurarea de filament.Cred că 10k trebuie pus.Am notat undeva ,din cap nu știu exact. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 1, 2018 Partajează Postat Februarie 1, 2018 Eu am avut mai demult un Thomson 29DM 182T proc TDA12020H chassis ETC009 - ETC010 am schimbat traful cu unul apropiat care nu avea AFC am pus rezistenta din pin filament si nu a vrut nici cum sa functioneze asa ca am mai dat 2 spire si asa a vrut Link spre comentariu
neagu Postat Februarie 2, 2018 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2018 cu traful de linii hr 7471 montat merge bine , multumesc mult de ajutor. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum