Blacksmith Postat Ianuarie 30, 2018 Partajează Postat Ianuarie 30, 2018 (editat) Intotdeauna verificati acest prim post pentru ca se updateaza. 2 x Lampa PL500 = 15 lei toate Sursa SMPS 32V / 2,2A perfect functionala = 35 lei Doar carcasa e un pic "julita" ca am vrut s-o desfac prin taiere ca nu gaseam suruburile. O carcasa de UPS = 20 lei 6 x Prize UTP noi = 15 lei toate Transformator 500W, 2 x 43V AC, ecran = 135 lei E facut de mine, pentru un amplificator audio pe care nu l-am mai construit. Are un mic bâzâit de la mai putin de 1m. ASUS DVD-RW CD-RW / ASUS DVD-ROM CD-RW / LG DVD-RW CD-RW / PHILIPS CD-RW = 10 lei/buc. Sint testate toate la citire si merg fara probleme. La scriere nu stiu. Primul trebuie ajutat un pic cu mana ca sa traga cd-ul, in rest sint ok. Motorase de pick-up = 3 lei/buc. Stare necunoscuta. Se probeaza la cerere daca imi spune cumparatorul cum se fac legaturile. Difuzoare 2 x 750 ohmi si 2 x 15 ohmi = 10 lei perechea Stare necunoscuta. Se probeaza la cerere. Cele de 750 ohmi s-au dat. 14 x Memorii SIMM pentru 286/386 (stare necunoscuta) = 3 lei/buc sau 18 lei toate Telefon Hyundai H-150 (functional) = 35 lei Are incarcator si cablu de date inclus. Are si baterie dar e terminata. E foarte ingrijit. Merge pe 433MHz. A fost primul meu telefon cu care am avut pentru prima data acces la internet la mine pe calculator. https://vimeo.com/255548436 Telefon Nokia 1100 (functional) = 25 lei Stare foarte buna. Nu are baterie. 18 x Bobina de corectie baleiaj orizontal TV alb negru = 10 lei toate 10 x Socluri relee (probabil) = 5 lei toate Integrate CDB si MMC = 18 lei toate Integrate recuperate, la gramada (stare necunoscuta) = 6 lei toate EPROM-uri cu fereastra (de colectie)= 16 lei toate Pasta decapanta noua = 3 lei Bobine cu sarma argintata = 3 lei Editat Martie 15, 2018 de Dudikoff update Link spre comentariu
PINTI Postat Ianuarie 30, 2018 Partajează Postat Ianuarie 30, 2018 Sunt interesat de UPS. Bateria este, totusi atipica pentru un UPC. 12V/ 5Ah?. Se gaseste undeva? Merge in interior, ca spatiu, una de 7,2Ah? Se pare ca nu. Stima. Link spre comentariu
elektronu85 Postat Ianuarie 30, 2018 Partajează Postat Ianuarie 30, 2018 Dudi, ai PM . Multumesc! Link spre comentariu
Blacksmith Postat Ianuarie 30, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2018 UPS-ul s-a rezervat deja pt cineva. Ce repede ma lasati fara ele ... Link spre comentariu
Marian Postat Ianuarie 30, 2018 Partajează Postat Ianuarie 30, 2018 Formatul ala de acumulator pare a se gasi la magazinul din Alexandria. PS: E prima schema APEX acceptabila pe care o vad, de regula din cate scheme am apucat sa vad de la el, sunt improvizatii slabe... SPor la vanzare si scuze de offtopic. Link spre comentariu
Blacksmith Postat Ianuarie 30, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2018 Pai am mai ajustat-o eu. Nu mai stiu in ce fel, ca asta a fost de mult.... Versiunea originala mi se pare ca era de putere mai mica. Link spre comentariu
Blacksmith Postat Ianuarie 31, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 31, 2018 (editat) *Nota: Va rog sa specificati aici pe topic ce doriti, ca ceilalti sa stie si sa nu mai comande pe cele deja luate. Pe urma va contactez eu pe privat pe fiecare.**Nota: Daca comandati doar din cele gratis, se plateste posta si deranjul 15 lei pentru banii in cont sau 20 lei pentru ramburs.DC Detect pentru amplif maxim 30V, stereo (e schema aceea clasica a lui Quasi) = 8 leiCondensatori ceramici in codul culorilor = 5 lei gramadaCondensatori ceramici cu valoarea scrisa = 5 lei gramadaCondensatori stiroflex = 5 lei gramadaCondensatori nepolarizati (probabil poliester) = 5 lei gramadaCondensatori nepolarizati de tensiuni mai mari = 5 lei gramadaCondensatori nepolarizati de minim 250V = 5 lei gramadaQuartz-uri de 11,0592 MHz toate, vreo 50 buc. = 5 lei gramadaPuteti face un filtru SSB din ele.Transformator SMPS = 5 leiUnitati optice CD/DVD ROM/RW = 3 lei/buc.Nu stiu in ce stare de functionare se afla.Condensatori trimer ceramici = 3 lei gramadaAfisaje cu LED = 3 lei gramadaCondensatori electrolitici = 3 lei gramadaRezistente 1-2W (nu stiu exact) = 3 lei gramadaRezistente de putere = 3 lei gramadaDiode in carcasa metalica = 3 lei gramada URMATORUL SET PESTE O ORA CAND MA LASA IAR SA POSTEZ... Editat Ianuarie 31, 2018 de Dudikoff Link spre comentariu
maxente Postat Ianuarie 31, 2018 Partajează Postat Ianuarie 31, 2018 Cablajele alea doua s-ar putea sa le iau eu. Iti dau mai pe seara PM sa iti spun exact. Link spre comentariu
Blacksmith Postat Ianuarie 31, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 31, 2018 Rezistente metalice neinductive = 2 lei gramadaCondensatori nepolarizati, mari = 2 lei gramadaCondensatori ceramici rusesti = 2 lei gramadaRezistente de putere mica = 2 lei gramadaToruri mari si inductante pe ferita = 2 lei gramadaCondensatori cu tantal = 1 leu gramadaCondensatori cu hartie, 10nF/600V = 1 leu gramadaCondensatori stiroflex, ciudati, 75nF/2,5V = 1 leu gramadaCarti de electronica = gratisDifuzoare = gratisCondensatoare variabile = gratisSemireglabili vechi si potentiometre = gratisBobine radio in cutiuta metalica (multe sint praduite) = gratisBobine cu miez de ferita = gratis Link spre comentariu
nelsen Postat Ianuarie 31, 2018 Partajează Postat Ianuarie 31, 2018 ofer 60 lei pe toate... Link spre comentariu
Blacksmith Postat Ianuarie 31, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 31, 2018 Tot ce am pus in ultimele 2 postari ale mele ? Am facut totalul. Costa 90 lei toate adunate. Da si tu 70 lei + posta si sint ale tale. Link spre comentariu
nelsen Postat Ianuarie 31, 2018 Partajează Postat Ianuarie 31, 2018 Atunci as renunta la urmatoarele, pentru a ramane la un total de 60 lei: Transformator SMPS = 5 lei 6bucXUnitati optice CD/DVD ROM/RW = 3 lei/buc. Daca nu se accepta, va doresc vanzare buna... Cu stima Link spre comentariu
Blacksmith Postat Ianuarie 31, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 31, 2018 Se accepta. Am vrut sa-ti dau mesaj privat dar nu merge. Cred ca ai mesageria plina. Mai sterge din mesaje si sa-mi mesaj cu adresa si modalitatea de plata (in cont / ramburs). Link spre comentariu
humulin Postat Ianuarie 31, 2018 Partajează Postat Ianuarie 31, 2018 va rog sa-mi rezervati: DC Detect pentru amplif maxim 30V, stereo (e schema aceea clasica a lui Quasi) = 8 lei Transformator SMPS = 5 lei Link spre comentariu
Blacksmith Postat Ianuarie 31, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 31, 2018 Salut, Din pacate DC Detectul s-a dat. Mai sint disponibile doar traful SMSP si CD-Roamele. Link spre comentariu
Postări Recomandate