Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recomandare Sursa Laborator

Vizitator Vlad GEORGESCU_242489

Postări Recomandate

Hammond e o firma de exceptie, de stil vechi, care inca fabrica in Canada. 99% din proiectele mele sunt in cutiile lor. Si nici nu te usuca de bani.

Si ca sa vezi grija de client: orice cutie cu prinderi in suruburi vine cu un surub in plus. In caz ca pierzi unul. Jos palaria! Modelul in Autocad sau STEP, toate disponibile sa faci o conceptie coordonata.

Hammond vind si prin Farnell (Newark aici), nu cred ca toata gama de modele.

Link spre comentariu

Hammond e o firma de exceptie, de stil vechi, care inca fabrica in Canada. 99% din proiectele mele sunt in cutiile lor. Si nici nu te usuca de bani.

Si ca sa vezi grija de client: orice cutie cu prinderi in suruburi vine cu un surub in plus. In caz ca pierzi unul. Jos palaria! Modelul in Autocad sau STEP, toate disponibile sa faci o conceptie coordonata.

Hammond vind si prin Farnell (Newark aici), nu cred ca toata gama de modele.

Pe vremuri, un domn pe nume Gary, dela tine din Canada, mi-a spus ca aceasta firma produce cam orice, pana si transformatoare.

http://chemelec.com/

Link spre comentariu

Sint prea stufoase pt constructorii nostri si in general nici nu scot la iesire sutele de amperi pe care le cauta ei.

Eu am studiat una Agilent liniara de 160W cu control digital dar are si citeva greseli (intentionat) strecurate in schema si in plus a mai ramas o bucata de schema la care nu i-am inteles rolul, ca sa nu mai zic ca-i stufoasa in draci.

Link spre comentariu

Nu știu cum merge cea de care spui tu dar cea Agilent o cunosc foarte bine și pot sa spun ca este foarte performanta.

Avem la servici citeva și le consideram referințe în materie de zgomot mic și stabilitate.

Eu am studiat mai mult partea de sursa fără controlul digital digital. Este făcută folosind componente destul de uzuale și foarte ușor de gasit.

Eu dacă ar fi sa copii o sursa de firma una de genul acesta as face, eventual fără controlul digital sau doar cu unul simplificat.

Am postat schema acum citeva luni aici pe forum.

Link spre comentariu

Sint prea stufoase pt constructorii nostri si in general nici nu scot la iesire sutele de amperi pe care le cauta ei.

Eu am studiat una Agilent liniara de 160W cu control digital dar are si citeva greseli (intentionat) strecurate in schema si in plus a mai ramas o bucata de schema la care nu i-am inteles rolul, ca sa nu mai zic ca-i stufoasa in draci.

Da, unii vor surse de jdemii de amperi, nestiind ca sunt si foarte complicate, gen, sursa KIKUSUI 0-8V_50A.

image.jpg

image.jpg

image.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări