modoran Postat Ianuarie 31, 2018 Partajează Postat Ianuarie 31, 2018 Pe filelist poti sa generezi o invitatie si daca nu ai clasa vip, contra 3000 de flcoins. Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Ianuarie 31, 2018 Autor Partajează Postat Ianuarie 31, 2018 mai am ceva invitatii mai vrea careva? Link spre comentariu
dorofteius Postat Ianuarie 31, 2018 Partajează Postat Ianuarie 31, 2018 A mea puteti sa o dati mai departe linistit. Multumesc pt. ea . Link spre comentariu
dragostalpau Postat Ianuarie 31, 2018 Partajează Postat Ianuarie 31, 2018 mai am ceva invitatii mai vrea careva? Vreau eu una daca mai e valabil. Multumesc. Link spre comentariu
dutu590 Postat Ianuarie 31, 2018 Partajează Postat Ianuarie 31, 2018 daca mai aveti, vreau si eu una ! multumesc ! Link spre comentariu
Blacksmith Postat Ianuarie 31, 2018 Partajează Postat Ianuarie 31, 2018 Eu nu pot sa cred ca inca mai exista oameni care nu au cont pe Filelist. Pai asta e trackerul Nr. 1 al Romaniei, si cel mai tare ! Link spre comentariu
cearda Postat Ianuarie 31, 2018 Partajează Postat Ianuarie 31, 2018 Eu nu pot sa cred ca inca mai exista oameni care nu au cont pe Filelist. Pai asta e trackerul Nr. 1 al Romaniei, si cel mai tare ! Prefer să dau bani,dar sa nu astept dupa altii. rapidgator......etc. Link spre comentariu
Blacksmith Postat Ianuarie 31, 2018 Partajează Postat Ianuarie 31, 2018 Cu totii am vrea sa facem asta, dar... nu toti ne permitem. Link spre comentariu
ratza Postat Februarie 1, 2018 Partajează Postat Februarie 1, 2018 Să înţeleg că sînt singurul prost care respectă munca altora şi dă bani pe cărţi, filme, muzică şi programe? Link spre comentariu
Blacksmith Postat Februarie 1, 2018 Partajează Postat Februarie 1, 2018 Stai linistit ca muzicienii isi scot bani din concerte iar aia care fac filmele isi scot din cinematografe. Nu esti prost ca le cumperi, esti doar bogat. 99% din oameni abia au ce manca. Daca ar fi sa-i obligi p-astia sa cumpere filme si muzica cred ca s-ar lipsi imediat. Iar trupele de muzica n-ar mai fi cunoscute si nu s-ar mai duce nimeni la concerte, deci mai mult ar pierde. Link spre comentariu
alcon Postat Februarie 1, 2018 Partajează Postat Februarie 1, 2018 Stai linistit ca muzicienii isi scot bani din concerte iar aia care fac filmele isi scot din cinematografe. Nu esti prost ca le cumperi, esti doar bogat. 99% din oameni abia au ce manca. Daca ar fi sa-i obligi p-astia sa cumpere filme si muzica cred ca s-ar lipsi imediat. Iar trupele de muzica n-ar mai fi cunoscute si nu s-ar mai duce nimeni la concerte, deci mai mult ar pierde. Mi se pare foarte corect! Sa se adreseze celor 1% ramasi, adica, consilii judetene si primarii care le faciliteaza evenimentele... Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Septembrie 24, 2018 Autor Partajează Postat Septembrie 24, 2018 mai este cineva amator de invitatii? Link spre comentariu
gauss Postat Septembrie 24, 2018 Partajează Postat Septembrie 24, 2018 (editat) Da ... Eu as fi , daca se poate si aveti bunavointa ... P.S. - ... cu multumiri sincere ! Editat Septembrie 24, 2018 de gauss Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Septembrie 24, 2018 Autor Partajează Postat Septembrie 24, 2018 aveti mp cu codul rugaminte catre cei care isi fac conturi din invitatiile mele sa nu faceti prostii pe acolo pt ca veti pierde contul si pot fi si eu sanctionat Link spre comentariu
Postări Recomandate