Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Invitatii Filelist

Postări Recomandate

Stai linistit ca muzicienii isi scot bani din concerte iar aia care fac filmele isi scot din cinematografe. Nu esti prost ca le cumperi, esti doar bogat.

99% din oameni abia au ce manca. Daca ar fi sa-i obligi p-astia sa cumpere filme si muzica cred ca s-ar lipsi imediat. Iar trupele de muzica n-ar mai fi cunoscute si nu s-ar mai duce nimeni la concerte, deci mai mult ar pierde.

Link spre comentariu

Stai linistit ca muzicienii isi scot bani din concerte iar aia care fac filmele isi scot din cinematografe. Nu esti prost ca le cumperi, esti doar bogat.

99% din oameni abia au ce manca. Daca ar fi sa-i obligi p-astia sa cumpere filme si muzica cred ca s-ar lipsi imediat. Iar trupele de muzica n-ar mai fi cunoscute si nu s-ar mai duce nimeni la concerte, deci mai mult ar pierde.

Mi se pare foarte corect! Sa se adreseze celor 1% ramasi, adica, consilii judetene si primarii care le faciliteaza evenimentele...

Link spre comentariu
  • 7 luni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări