sebim Postat Ianuarie 29, 2018 Partajează Postat Ianuarie 29, 2018 Buna ziua, Am mai intrebat in trecut si nu am gasit o varianta castigatoare, asa ca ma repet, imi cer scuze in avans daca asta contravine cu regulile. CAUT un colaborator pentru cablare surse de server pentru minat. In Bucuresti ! pentru ca in provincie am si sunt F multumit de colaborare dar anumiti clienti doresc sa evite provincia. Este foarte indicat sa aiba experienta in asa ceva intrucat aceste surse alimenteaza placi video de mii de euro si orice neatentie atrage o paguba foarte insemnata. Pentru detalii PM pls. Thx! Seb Link spre comentariu
killpacient Postat Ianuarie 29, 2018 Partajează Postat Ianuarie 29, 2018 As fi interesat..mai multe detalii daca se poate pe privat? Link spre comentariu
sebim Postat Februarie 1, 2018 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2018 Dle killpacient, Aveți pm. Link spre comentariu
sebim Postat Septembrie 3, 2018 Autor Partajează Postat Septembrie 3, 2018 topicul se paote inchide. mersi Link spre comentariu
Postări Recomandate