adrian_pic Postat Ianuarie 29, 2018 Partajează Postat Ianuarie 29, 2018 Referitor la sumele primite, datele centralizate de Ministerul Fondurilor Europene arata ca Romania a incasat de la Uniunea Europeana fonduri nerambursabile in valoare totala de 3,6 miliarde de euro in anul 2017, din care 1,7 miliarde de euro au venit prin Fondul European pentru Garantare Agricola - FEGA. Cotizatia Romaniei pe anul 2017 la bugetul Uniunii Europene va fi de 1,49 miliarde de euro, arata calculele MEDIAFAX. Anul trecut, incasarile de la UE au totalizat 3,6 miliarde de euro, potrivit raportarilor oficiale, Romania fiind astfel un incasator net de la bugetul comunitar. sursa: https://www.orange.ro/info/news/zf/article/2466259 Link spre comentariu
PINTI Postat Ianuarie 29, 2018 Partajează Postat Ianuarie 29, 2018 Stie cineva unde sunt cele 1,7 miliarde de euro care au venit prin Fondul European pentru Garantare Agricola - FEGA ? Started By adrian_pic, Today, 12:54 PM Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 29, 2018 Partajează Postat Ianuarie 29, 2018 Ce te bagi d-le...poate nu e intrebare. Link spre comentariu
PINTI Postat Ianuarie 29, 2018 Partajează Postat Ianuarie 29, 2018 (editat) Sau asa: Stie cineva unde sunt cele 1,7 miliarde de euro, au venit prin Fondul European pentru Garantare Agricola - FEGA ? Deci tot la intrebare ajungem. Editat Ianuarie 29, 2018 de PINTI Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 29, 2018 Partajează Postat Ianuarie 29, 2018 Poate nu ne intreaba ci doar ne spune ca stie cineva...si n-ar fi departe de adevar,pt ca banii aia n-au disparut singuri. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Ianuarie 29, 2018 Administratori Partajează Postat Ianuarie 29, 2018 s-au transformat in salarii la bugetari, simplu Link spre comentariu
hpavictor Postat Ianuarie 29, 2018 Partajează Postat Ianuarie 29, 2018 Evident , banii circula , ca de aia sunt bani . Pe unde circula ? Eu cred ca nu au intrat vreodata in tara , au ramas la stapanii României , ne-am indatorat doar pe hartie , la fel cu a procedat si basexu etc . Link spre comentariu
alcon Postat Ianuarie 29, 2018 Partajează Postat Ianuarie 29, 2018 s-au transformat in salarii la bugetari, simplu Cat o sa mai tina? Evident , banii circula , ca de aia sunt bani . Pe unde circula ? Eu cred ca nu au intrat vreodata in tara , au ramas la stapanii României , ne-am indatorat doar pe hartie , la fel cu a procedat si basexu etc . Si eu cred la fel! Circuitul este unul restrans, intre Olanda, Germania, Franta, ___ si mai completati dvs. pe linia punctata. Link spre comentariu
hpavictor Postat Ianuarie 29, 2018 Partajează Postat Ianuarie 29, 2018 ... Elvetia , Suedia , Austria ... Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 29, 2018 Partajează Postat Ianuarie 29, 2018 ... o ferma de porci -si pentru porci!- din Teleorman! Link spre comentariu
dan-a2 Postat Ianuarie 29, 2018 Partajează Postat Ianuarie 29, 2018 Cumva la baronii locali ?? Link spre comentariu
alcon Postat Ianuarie 29, 2018 Partajează Postat Ianuarie 29, 2018 Ce interese aveti de ne induceti in eroare? Nu plecam dupa fenta! Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 30, 2018 Partajează Postat Ianuarie 30, 2018 Cumva la baronii locali ?? Vaaaai, baroni locali, in Ro?! Nuuuu..., n-are de unde! Cine spune asa ceva, ca ar exista la noi baroni, minte sau... induce in erooare. Uite, de exemplu, cine spune ca taman in judetul pastorit de Dragnea a fost instalat cel mai mare baron local al Romaniei, acela induce in eroare! Nu-i asa, alcon? Link spre comentariu
hpavictor Postat Ianuarie 30, 2018 Partajează Postat Ianuarie 30, 2018 :) ! Statul paralel și necoplanar e de vină , reptilienii , ciupacabra și soros cu neamu' lui . Link spre comentariu
petreelectronic Postat Ianuarie 30, 2018 Partajează Postat Ianuarie 30, 2018 nuuuu! Soros e un sfant...el ne vrea binele si trebuie sa ne inchinam lui Link spre comentariu
Postări Recomandate