Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Stie cineva unde sunt cele 1,7 miliarde de euro au venit prin Fondul European pentru Garantare Agricola - FEGA

Postări Recomandate

Referitor la sumele primite, datele centralizate de Ministerul Fondurilor Europene arata ca Romania a incasat de la Uniunea Europeana fonduri nerambursabile in valoare totala de 3,6 miliarde de euro in anul 2017, din care 1,7 miliarde de euro au venit prin Fondul European pentru Garantare Agricola - FEGA.

Cotizatia Romaniei pe anul 2017 la bugetul Uniunii Europene va fi de 1,49 miliarde de euro, arata calculele MEDIAFAX. Anul trecut, incasarile de la UE au totalizat 3,6 miliarde de euro, potrivit raportarilor oficiale, Romania fiind astfel un incasator net de la bugetul comunitar.

sursa:
Link spre comentariu

s-au transformat in salarii la bugetari, simplu

Cat o sa mai tina?

Evident , banii circula :) , ca de aia sunt bani .

Pe unde circula ?

Eu cred ca nu au intrat vreodata in tara , au ramas la stapanii României , ne-am indatorat doar pe hartie , la fel cu a procedat si basexu etc .

Si eu cred la fel! Circuitul este unul restrans, intre Olanda, Germania, Franta, ___ si mai completati dvs. pe linia punctata.

Link spre comentariu

Cumva la baronii locali ?? :scarpin

Vaaaai, baroni locali, in Ro?!

Nuuuu..., n-are de unde!

Cine spune asa ceva, ca ar exista la noi baroni, minte sau... induce in erooare.

Uite, de exemplu, cine spune ca taman in judetul pastorit de Dragnea a fost instalat cel mai mare baron local al Romaniei, acela induce in eroare!

Nu-i asa, alcon?

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări