Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

am difuzoare dar nu stiu ce incinte sa-mi fac

Vizitator UncleFucker

Postări Recomandate

Vizitator UncleFucker

de ce nu esti TU multumit ?

In primul rand nu scot 40 w de nici o culoare decat daca iti plac distorsiunile La volum mic pana in 10w se aud respectabil dar sa stii ca la puteri apropape de 30-40 w te cam parasesc basii (ma refer la cazul meu unde am folosit srp 1620-acolo scrie ca Pmax =60 w,parerea mea ca la 60 w au toate sansele sa "decedeze" ,deci la 50 w eu zic ca au distorsiun cam 50%,adica nu se intelege mare lucru)
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 36
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Sharky

8

• ics

3

• Mircea Bartic

1

• LUCI

1

Top autori în acest subiect

Vizitator Phantasy

daca basii incep sa "te paraseasca" cum spui tu ... nu este de la difuzoare .. este de la amplificator cum a zis si met_al_x ...am si eu amplif de 40w si peste 20 w incepe sa ii bage distorsiuni . inceraca sa pui niste boxe de 100-150-200 w .. si da-l la maxim ... si daca ai distorsiuni ... iti dai seama singur de la ce e ...

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...
  • 3 săptămâni mai târziu...
Vizitator UncleFucker

Se pare ca nimeni nu are parametrii astia ,eu unul nu am vazut Xmax la nici un dif sal ,daca are cineva parametrii astia il rog sa nii spuna si noua

Link spre comentariu

HV 328Loading max: 200 WCrossover frequency:500 Hz / 3000 HzCut off gradient:12 db / octaveHV 211ALoading max: 100 WCrossover frequency:3.300 HzCut off gradient:12 db / octave

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări